4 entry daha
  • amına koduğumunun kezban lafıdır. bu mabadını siktiklerimin götverenleri ortadan kalksa inanın dünyadaki herkes mutlu mesut yaşar. çok küfürlü girdim di mi olaya. şimdi bi de siz kesin reddedildim de o yüzden yazıyorum sanacaksınız. alakası yok kardeşlerim buyrun konvörseyşınımıza geçelim;

    - yağmur naber ?
    +iyiyim saol sen ?
    - ben de iyiyim ya ne olsun. şey sorcaktım sana şu yarınki slaytlara bakabildin mi ?
    + evet baktım biraz.
    - heh tamam. ben onun 20. sayfasından 43. sayfasına kadar çalışıyorum şimdi. sunum yaptırmaya çalışırsa hoca donanımlı olarak gidicem. yalnız senin de geri kalanını tamamlaman lazım. ilk olarak bi slayt ben bi slayt sen anlatarak gidelim diye düşünmüştüm ama daha karıştırmış oluruz öyle. bir de hoca durup tek tek anlatın falan derse kitleniriz durduk yere. o yüzden ilk sayfalarını sen çalış geri kalanlarını ben hallederim. olur mu ?
    + hım ok.

    lan zaten ilk bunu dediğinde biraz kıllanmıştım da ertesi günü sunuma 2 saat kala patladım;

    - ne yaptın ?
    + neyi ?
    - ne neyi ? slaytlardan bahsediyorum.
    + yanımda getirdim işte.
    - kızım dalga mı geçiyorsun hiç bakmadın mı ? dün o kadar yazdım sana bir sürü şey.
    + haaa. ya benim kafam dün biraz dağınıktı da çok uzun yazmıştın okumadım onları tamamen.
    - özet geçseydin piç diyorsun yani.
    + efendim ?

    efendini sikerim senin. tayımın yarrağına bak hele. uzun yazmışmışım da kafası bozukmuş da. arkadaş ben zaten seninle grup olmak istemedim ki. grup yapmayı hiç istememiştim ki. hoca'nın da yardımlarıyla düşük puan alıyordum. lan yalvarıyorum hocaya allah rızası için şunu öldürün diye. yok diyo öldüremem. ben kariyerimin doruk noktalarındayken hapse girmek istemiyorum diyo. onu diyo bunu diyo.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap