2 entry daha
  • red bull racing'in diğer genç pilotları daniel ricciardo ve jean-eric vergne'in izinden gidiyor sanki bu yavru matador, red bull öğrencisi. 2012 sezonunda ingiltere f3 şampiyonasını kovalayacak, aynen ricciardo ve vergne'in geçtiğimiz yıllarda yaptığı gibi carlin takımında.

    açıklamasında "önümüzdeki seneyi iple çekiyorum. zorlu olacak ancak ingiltere f3 şampiyonasının en iyi takımında olduğumu biliyorum. alguersuari, ricciardo ve vergne gibi pilotların yaptığı gibi zafer için mücadele edeceğim. ilk senem zorlu olacak seneye gelecek yeni araba yüzünden. ama takımın önceki yıllarda olduğu gibi aracı iyi bir şekilde geliştireceğine inanıyorum. eğer çok çalışırsam iyi bir sene geçireceğime inanıyorum." demekte.

    carlin'in patronu trevor carlin ise sainz jr. hakkında "carlos'u bu aralar izlemekteyiz ve doğal yeteneğini, hızını görmemek elde değil. red bull'un genç yeteneklerini ingiltere f3'te yarıştırmak için, tekrar bizim takımımızı seçmesinden gurur duyuyoruz. umarım 12 ay içinde diğer pilotlarda eriştiğimiz başarı seviyesine geliriz." şeklinde konuşuyor.
492 entry daha
hesabın var mı? giriş yap