31 entry daha
  • onurlu her insanın ilişiğini keseceği amından fişekler çıkaracağını sanan gerzek kız modelidir. bu tarz kıçı yerden 1500 metre havada olan kızların hemen hemen hepsinin yaşadığı olayı yazayım da belki bu kızlara özenen cicişler biraz feyz alır.

    yirmili yaşlarındasın, her internete girdiğinde tonla abaza karşılıyo seni, dışarda herkesin gözü üstünde, cinselliği ayıp olarak gören abazan yetiştirilmiş bir toplumda yaşadığının bilincinde olduğundan cinselliği çok iyi kullanıyosun. şımarıyosun tabi ister istemez arkadaş çevreni ve takılacağın erkekleri seçebilecek güzelliktesin çünkü. arada düşünüyorsun ama neden benim herhangi bir ilişkim 1 ayı geçmiyor diye. umurunda olmuyor ama güzelsin sonuçta, sevdiğin adam yarın seni bıraksa 1 saat sürmez yeni birini bulman. ortamların aranan kızısın, ıkına sıkıla hoşlanmadan paylaştığın bir fotoğrafın sen yükledikten sonra su alıp gelene kadar anında 30 like alıyor. dünya umrunda değil, sana gelen telefona niye bakasın ki başka bir abazan daha dimi arayan ver meşgule gitsin. veya yollayan kişiden herhangi maddi veya manevi bir çıkarın yoksa neden cevap atasın ki attığı yazmakla alakası olmayan naif mesaja.

    30 yaşına gelirsin. yüzün gözün oynamaya başlar ama halen güzelsindir. çağrıldığın partilerin oranı da aldığın telefonların, mesajların oranı da düşmeye başlar. kezban diye dalga geçtiğin kızlar çoktan kapmıştır abazan diye dalga geçtiğin iyi adamları. her gün olmasa bile her hafta yanında loser bir sarhoşla uyanmak yeni hayat tarzın olmuştur. arada bir iyi adamlarla da çıkarsın ama ne olduğunu ve ne kadar sığ olduğunu anlayan adamlar anında basarlar sana tekmeyi ya yemek sonrasında ya istediğini aldıktan sonra. bir zamanlar dibinden ayrılmayan erkek kankaların senin yirmilik versiyonlarının dibinden ayrılmamaya başlarlar. yavaş yavaş anlarsın eski cazibeni kaybettiğini. bir zamanlar telefonlarına dönmediğin adamlar arasın umuduyla beklersin akşama kadar. ama güzelliğin gidince sempatin şirinliğinde kalmamış sana çok kafa çok cool, erkek gibi diyen adamlar yollu orospu, istanbul geçmiş üzerinden demeye başlamıştır.

    40 yaşındasındır güzellik namına bir zikim kalmamıştır yüzünde. bahsedilebilecek herhangi bir insanlığın da olmadığından kendine benzeyen kız arkadaşların dışında kalmamıştır kimse çevrende. hızlı yaşamanın verdiği etkiler de görünmeye başlamıştır, göğüslerin sarkmaya başlamış, olmadık yerinde çıkan et benlerini aldırmaya başlamışsındır. 30 lu yaşlarında gözdesi olduğun sarhoş loserlar bile ayda yılda bir erekte olmuş penislerini söndürme ihtiyacı hissettiklerinde arar olmuştur seni. bir zamanlar telefonunu açmadığın, mesajına dönmediğin "abazanlar" torun torba sahibi olmuşken senin bir nişanlılık dahi yaşamadığın gelir aklına. hiç yoktan hep hayalini kurup hiç giyemediğin beyaz gelinlik gelir aklına, "aooov evlilik mi ne kadar kroca" dediğin günlere lanet edersin. yaşarır gözlerin yarrak gibi kalırsın öyle elinde devasa bir dondurmayla tv'de açtığın romantik komedi karşısında.

    sözün özü sırf güzelliğinize güvenerek kimseyi aşağılamayın ve hor görmeyin güzelliğinizin çok ama çok geçici bir süreye ve kısmi değişkenlere bağlı olduğunu unutarak. bir insanın telefonuna veya mesajına cevap vermemek sizi daha cool yapmaz kendini beğenmiş, kibirli bir kaltak yapar.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap