151 entry daha
  • asla fast travel olayına girilmemesi gereken oyun. yürümekten sıkılındıysa parası neyse verip(1000 altın) at almak mümkün. şehirler arasında da cüzi bir ücret ödeyip at arabasıyla seyahat edilebilir. onu denemedim ama eğer şansa bağlı olarak o arabayı eşkiyalar basıyorsa yoldayken güzel bir ayrıntı olur.

    mamutlara bulaşmayın başlarda. hele ki karanlıkta gezen, sinsi, ok üstüne ihtisas yapan bir wood elf'seniz aman diyim.

    5000 altına ulaştığınız an ev alın ve yatak odanızı geliştirin. oradaki sandık acayip işe yarıyor atsan atılmaz satsan satılmaz malları depolamada. keşiflere kuş kadar hafif çıkabiliyorsunuz böylece.

    eğer okçuysanız "sonra bulamam, hazır bulmuşken şu 100 tane iron arrow'u alayım da bulunsun. zaten ağırlığı da yok." diye düşünüp stoklamayın. elinizde kalıyor ve zararına satıyorsunuz bir süre sonra başka oklara terfi edince.

    sadece ana görevi kasmayın. ilk girdiğiniz şehirdeki yan görevlerle uğraşın. ben level 14 oldum daha ilk şehirdeyim.

    birisi khajit'lerle ilgili hırsızlık üzerine bir şeyler söyledi. gittim sneak eğitimi veriyor biri. onun dışında bir numaralarını göremedim. ilk şehirde thieves guild yok herhalde ya da bende bir mallık var bulamadım.

    çevreyi keşfederken eliniz armut toplamaz da iksir materyalleri ararsanız bir yandan, yapacağınız iksirlerle iyi para kaldırırsınız 1 altına bile muhtaç olduğunuz başlarda.

    eğer bir işiniz ya da şu saatte uyumalıyım gibi bir düşünceniz varsa muhakkak alarm kurun. kemiksiz 4-5 saatlik bir süreç yaşayıp da 1 dakika geçmiş gibi hissedebilirsiniz. ha gerçi o beklediğiniz saat gelince 5 dakika daha devam edip gene en az 2 saat ne olduğunu anlayamadan geçirmek mümkün.
2163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap