8 entry daha
  • macbook air'in windows versiyonu degildir, neden olmadigi daha once yazildi zaten (bkz: #26191363)

    "macbook air'e bir kac ozellik ekleyince yeni sinif olmuyor" argumani apple dahil hic bir oem'in aklina gelmemisti, bunu sozlukte okumak insanin ufkunu aciyor. ama anlamadigim birkac ozellik eklemek yeni sinif olusturmuyorsa macbook air bildigin laptop'i kalinlastiran aparatlari atarak daha ince yapinca neden amerika'yi bastan kesfetmis muamelesi goruyor. (bkz: macbook air/@crown)

    nasil ki apple zaten piyasada olan tabletleri ipad ile ortalamaya kullaniciya ulastirip kullanici deneyimini gelistirdiyse (evet ilk tablet apple'in uretimi degil, ama simdi tablet deyince insanin aklina ipad geliyor) ultrabook da mevcut dizustu sinifini daha ileriye tasiyarak ortalama kullaniciya daha iyi bir deneyim vadetmekte.

    ha kimi oem gider macbook'un tasarimini rengini vesaire kopyalar, kimisi sahiden ozgun bir tasarim yapar. daha bir kac saat once demo icin getirilen asus'un ultrabook'larini inceledim, tasarim olarak kendi macbook air'imdan daha guzeldi, ozellikle aliminyum kapagi gayet yakisikli duruyor. ama kimi markaninki de gerek rengiyle, gerek tuslariyla resmen macbook cakmasi gibi duruyor. tabi ki bu ultrabook konseptinin sorumlulugunda degil cunku intel'in koydugu sinirlamalar tasarimi degil olculeri kapsiyor. o olculerde dunyanin en guzel ultrabook'unu da tasarlayabilirsiniz, cin mali macbook air mi acaba diye dusunmenize yol acacak makineyi de tasarlayabilirsiniz...
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap