1 entry daha
  • izlediğim en mükemmel ötesi fransız filmi. türkçeye isimsiz romantik olarak geçmiş. iddia ediyorum oscar'a aday olsaydı kesinlikle tüm ödülleri siler süpürürdü.

    --- spoiler ---

    şu filmi izlemediyseniz hayatınızdan çok büyük şeyler kaçırdınız efendim öncelikle bunu başta belirteyim. 75 dakika boyunca kah güldüm kah duygulandım. bir filmin cast seçimi bu kadar mı başarılı olur yarebbi. 5 dakika gözüken garsonu, komisi bile döktürüyor ruhuyla oynuyor adamlar. nereden başlayayım nasıl başlıyayım bilmiyorum ama arşivimin başucuna ekledim. izlemek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir tarçınlı sıcak şarap ve bol fındıklı tablet çikolatalarınız olmadan izlemeyin. vallahi can çekişirsiniz ekranı yalayasınız gelir. bir çikolata tadışları var ki eridim ekrana baka baka. vedat milor'un ruh ikizleri. mimikler el kol hareketleri nasıl oynuyor efendim görmelisiniz.

    hayatımda ilk kez bir filme aşık oldum. beni de o küçük çikolata atölyesine alsalar bir köşeye geçer kimseye rahatsızlık vermeden unumu elerim vallahi para falan da istemem. sonbaharda paris'in o güzel sokakları sıcacık rengarenk çikolata dükkanları kostümler mekanlar ve birbirinden güzel eşyalar vay vay vay.

    ve iki saf tertemiz muhteşem aşıklar. nasıl bir sunumdur bu nasıl bir oyunculuk dersi vermektir. ellerim patlayana kadar alkışladım. gece gece sarhoş ettiniz beni allahsızlar.

    izleyin efendim izletin arşivinize katın. kısaca 10 üzerinden 100 veriyorum o kadar tutuldum bu filme.

    --- spoiler ---
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap