32 entry daha
  • gerçekleşebilmesi yüksek oranda kadına bağlıdır. biz bunları entry'lerimizde yazdık, (bkz: orgazm olamayan kadınlara tavsiyeler/@acrozom).

    kadına ait kısmını bir kenara bırakacak olursak, nicelikten ziyade nitelik önemlidir. yani şair burada keser sapı kıvamına ve bu kıvamın sürekliliğine seslenmiş. kadının kegel egzersizi yapıyor olması da büyük etken tabi. bak yine kadına döndü rota.

    doğal olarak doğru şartlar altında, cinsel birleşme sırasında, vajina içindeki sıvı miktarı, basıncı ve yoğunluğu, uygun seviyelere geldiğinde, orgazmın süresi, sayısı ve kalitesi artar. süreden bağımsız, güven duygusunun hakim olduğu ilişkilerde, doğrudan üremeyi amaçlayan cinsel birleşimlerde yaşanma olasılığı daha yüksektir.

    vajinal ve klitoral orgazmın, sıra ve sayı gözetmeksizin, cinsel birleşim sırasında ve hatta sonrasında, bedenin tamamında açıkça gözlenebilecek, fiziksel ve kimyasal etkilerle gerçekleşmesi olarak tanımlanabilir. biraz uzun ve sıkıcı bir tanım oldu, farkındayım. böyle bir konuyu bu kadar sıkıcı hale getirebildiğime göre, mühendis olduğumu itiraf etmeliyim sanırım.

    kadınların bunu yaşaması, birey ve doğrudan toplum sağlığı üzerinde önemlidir. ülkemiz hakim kültüründe yetişmiş dişi bireylerin bunu yaşabilmeleri, şüphesiz ki eşlerinin davranış tarzına bağlıdır. yerleşmiş tabuların kırılması, kadının birey olma çabasından öte, ancak destekleyici ve güven veren bir eşin varlığıyla olasıdır. çoklusunu geçtim, teklisini bile yaşayan kadınların azınlıkta olduğunu düşünüyorum, toplum yapımız içinde tabi.

    sürekli cinsel birleşim yaşayıp da tam olacak gibiyken olmadığını, boşalamadığınızı düşünün. bunu düzenli olarak yaşayan, sürekli keser sapı kıvamında dolanan erkeklerle dolu bir toplumu düşünemiyorum bile. ne mutlu bize ki erkeklerin doğasında böyle bir duruma yer yok.

    içeriden aldığım bilgilere göre, kadınlar bunu, kelebekler uçuştu şifresiyle ifade ediyorlar. reha eros, olympos'tan bildirdi.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap