1 entry daha
  • sınıfı içinde konuşacak olursak. kusursuzu kılpayı kaçırmış araba diyebiliriz. ft-86ii konseptinin verdiği hissi veremiyor malesef.. dostum link verseydin iyi olurdu diyenler için:

    http://www.netcarshow.com/…a/2011-ft-86_ii_concept/

    şimdi toyota şu konsepti sunmadan direk bu seri üretim modelini gösterse, orta konsoldaki dandik saat dışında araç dibimizin düşmesini sağlayabilecekti. ciddi ciddi çok iyi araç çünkü. söylenebilecek pek fazla eksi yanı olduğunu sanmıyorum. hani fakir olmasam gün sayardım almak için o derece.

    ama sıkıntı işte, o ft-86 ve ft-86ii konseptlerinden sonra araçda bir gerileme seziliyor. agamemnon'un da belirttiği gibi o şık led stopları kaybetmesi hoş olmamış. ayrıca ilk 2 konsept modelde özel bir his vardı bence. ft-86ii'nin siyahını ilk gördüğüm andan beri toyota'ya yalvarıyordum lan nolur seri üretime geçerken piç etmeyin bu modeli diye. etmemişler piç de işte bir şeyler gitmiş araçtan, isimlendiremiyorsun ama seziyorsun.

    velhasıl kelam yıllar yıllar sonra toyota sport ruhu geri dönmüş. corolla ae86, supra gibi araçların ruhunun bu araca geçtiği görülüyor kolayca. şahsen bir supra aşığı olarak bu aracı beğendim.

    ecu ünitesi modifiyeye hazır bir şekilde üretiliyor bu arada. yani supra için gördüğümüz çılgın atan modifikasyonlar bu araca da gelecektir yakında, takip etmekte fayda var.

    sanırsam bu senenin en çok beklenen araçlarından biriydi ve sonunda geldi. 30 kasım'da tokyo'da duyurulacak.
    kesinle bu sınıfta adından çok bahsettirecek bir araba olmuş. bmw 1 series olsun, audi tt olsun küçümsememeli bence gt 86'yı. zaten bmw'nin yeni 1 serisinin hatchback dizaynı 2 arada 1 derede kaldı. insanlar ya aşık oldu ya itin götüne soktu aracı. coupe versiyonun üzerine çok çalışması lazım bmw'nin bence. çünkü artık 1 fazla ve oldukça dişli bir rakibi var. bu araç bir çok müşteri çalabilir diğer firmalardan.

    son olarak, ufak tefek makyaj operasyonlarından sonra, harika ötesi olacaktır diyorum. ancak o orta konsoldaki saat nedir ya. o saat dışında bir eksisi yok gibi. hatları da hoş duruyor aracın.

    edit: seri üretim halinin fotolarını vermeyi unutmuşum. agamemnon'unkinden başka bir kaynak daha olsun, merak edip görmek isteyenler için.

    http://www.netcarshow.com/toyota/2013-gt_86/
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap