16 entry daha
  • sözlükte ne kadar kompleksli, ezik ve özgüvensiz erkek olduğunu bize göstermiş kadındır.

    yahu bir insanın kilosu, görünüşü birşeyler istemesine engel midir? sen kara kuru, aynada yüzüne baksan korkacağın halinle seks yapmak istiyorsun diye biz seni aşağlıyor muyuz? 110 kilo kadın insan değil mi? herşeyi geçtim sen ne kadar ezik bir insansın ki kendini o insanın kilosuyla dalga geçerek tatmin ediyorsun. yazık.

    şimdi bir erkek hakkında bu dense. 110 kiloluk haliyle ilik gibi kız isteyen erkek diye. klavye delikanlıları döktürür durur en büyük hakkıdır diye. çünkü erkek için herşey mühbahtır. erkek sırf erkek olduğu için herşeye hakkı vardır.

    çevremde bu kadınlardan 2-3 tane var. hepsi evli. gayet mutlu bir aileleri var. kocalarıyla da araları gayet iyi. zira kocaları bu kadar kompleksli erkekler değiller. hepsinin de tektaşı var. hatta bu kadınlar çoğunuzun hayatınız boyunca göremeyeceğiniz kadar mücevherleri var. bindikleri araba sizin 1 yıllık maaşınıza eşit. herşeyden önemlisi de mutlu aileleri var. kocaları zor durumdayken onlarla birlikte olup, şimdi iyi günlerinde zevk-i sefasını sürüyorlar. sizin gibi eziklerinde deidkleri umurlarında değil.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap