15 entry daha
  • cinli minli korku filmi sevenler için çok ideal belli ki. ama böyle filmleri sevmeyen dahası ciddi ciddi etkilenen insanlar var ve bu filmin fragmanı ve afişleri bu insanlara her yerde duble musallat olmuş durumda.

    yahu metroda bunun fragmanları dönüyor, işten çıkmışım yorgun argın eve gidip battaniyemin altına kıvrılma hayalleri kuruyorum çata çuta kanlı manlı karanlık bir fragman oynamaya başlıyor. trafikte her kavşakta bunun afişlerini görüyorum. komşunun kızına sevimli yavru kedi videosu izletmek için daily motion'a giriyorum zönk diye kanlı suratlar falan çıkıyor karşıma. neyse ki sözlükte sadece tag line çıkıyor girer girmez. afiş falan koysalar film gösterimden kalkana kadar sözlüğe de giremeyecektim.

    tamam çok para döktünüz çok uğraştınız mümkün olduğunca çok sayıda insan duysun bilsin istiyorsunuz ama bu kadarı da biraz şımarıklık gibi sanki. o metrodaki fragmandan ben bile ürkebiliyorken her gün okula gidip gelmek için metroyu kullanan çocukları düşündükçe içim çekiliyor. herkes korku unsurlarına duyarsız olmak zorunda değil. yazıktır. yapmayın.

    o fragmanların dakikada bir metro outdoor tv'de oynamasına izin verenlere de sevgilerimi göndermek istiyorum.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap