323 entry daha
  • trakya bölgesinde bir şubesinde kargolara yapılan muameleyi gördükten sonra olabildiğince insanla paylaşıyorum ki bu iş ahlakından çok uzak insanlara eşyalarını emanet etmesin insanlar.

    kargo kamyonu yaklaşıyor kargoları indirip bindirdikleri kargo dükkanının arka kapısına. biri kamyonun arkadaki kapağını açıp çıkıyor üzerine, diğeride tekerlekli bir platform getiriyor yükleri taşımak için. sonra kamyondaki kargoları yaklaşık 1buçuk metre yükseklikten platforma fırlatmaya başlıyor. önce büyük parçalar iniyor. kutular yere düştüğünde kırılma çarpma sesleri duyuluyor kimsenin umurunda değil tabi ki. platformdaki üst üste fırlatılmış kutu tepesinden bazılarını kenara yuvarlayıp içeri taşıyor diğer çalışan. bu esnada kamyondan fırlatılan büyük yükler bittikten sonra küçük kutulara geçiyor sıra. onlarıda karpuz modeli kamyondan aşağıdaki çalışana fırlatıyor.

    en garibi de üzerinde kırılabilir etiketini kendileri yapıştırdıkları kutuları elden ele fırlatıyorlar. ne skime yapıştırıyorsun ozaman onu?

    neyse böyle iş ahlakı yoksunu hakkında ne desem ggler olacak bir kargo firmasıdır bu.
4227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap