5 entry daha
  • bu ilişkide ikili içlerindeki ateş enerjisi ile sonsuza kadar konuşup, birbirlerini motive edebilir. hatta bu beraberlik sayesinde sadece konuşmayıp, konuştuklarını hayata da geçirebilirler. her iki burç hayattan zevk almayı bilir ve beraber yapacakları bir çok hobi bulabilirler. her ikisi de macera ve eğlenceden hoşlanır.

    genel olarak yaylar burçların içinde en filozof olanıdır, öğretme ve anlatma iç güdüleri kuvvetlidir. herkese hayatlarını nasıl iyileştirip, geliştirebileceklerini göstermekten büyük zevk alırlar. teknikleri pratik olmasa da, yetenekleri fikirler ve inançlar alanındadır. yaylar ilişkilerinde partnerlerinin vizyonunu genişletir, onları hayatın her türlü ihtimaline karşı hazırlayıp, problemlerine çözüm olurlar. yay burcunun sembolü oktur ve bu okun ucu devamlı yukarıya doğrudur. pozitif bir görüş açısı ile bir sonraki fırsatı görüp, kendini ve partnerini buna odaklar. filozof ve öğretmen olarak bu burç ikili ilişkilerde konuşmaların çoğunu yapıp, her konuda yorum yapacaktır. söyleyeceklerini de pek sakınmazlar ve bazı durumlarda ancak söyledikten sonra pişman olurlar.

    öte yandan sosyal olmayan bir aslan burcu zümrüdü anka kuşundan daha nadirdir diyebiliriz çünkü aslan burçlarının etrafında onların muhteşem kişiliklerine ve başarılarına şahit olacak bir grupları devamlı etraflarında olmalıdır. yeni kıyafetleriyle nasıl da güzel olduklarını, spor yaparken kuvvetlerini, şarkı söylerken seslerini, plan yaparken akıllarını diğer insanlar takdir etmezse bu bin bir türlü aktivitenin içine girmenin bir nedeni yoktur. aşık olduklarında bile partnerlerini, sayısı milyonları aşan yakın arkadaşlarına, göstermek adına o aktiviteden bu aktiviteye sürükleyebilirler.

    yeni arkadaşlar edinmekten hoşlanırlar ancak onlarla bir geçmiş paylaşan insanların rahatlığını da pek bir şeye değişmezler. yeni bir güzellik dikkatlerini dağıtsa da, gerçek bir ilişkide yılların paylaşımını ve hatırasını kolay kolay bir kenara atamazlar. onlar için en iyisi kendilerini tamamlayacak bir partnerdir. ortak paylaşımlar onlar için çok önemlidir ama karşıdakinden etkilenme listesinin başında güzellik gelir, kendi görüntüleri kadar yanındakinin görüntüsü de önemlidir çünkü sosyalleştiklerinde kollarında arkadaşlarının beğenisini kazanacak biri olmalıdır.

    kaynak: (bkz: elle)
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap