3 entry daha
  • yürümesi zor.
    bu ikili astrolojik olarak uyumlu sayılmaz. ikizler burcu aradığı heyecanlı ve eğlenceli hayatı oğlak burcunda bulamayabilir. oğlak burcu ikizler burcunun kıvrak zekasından etkilenecektir ve kim bilir aşk onların hayata ciddi bakışlarını biraz gevşetebilir.

    oğlak burcunun ciddiyeti ve dengeli tavırları bir ilişki için olumlu özelliklerdir. değerli olan her şeyi ellerinde tutmayı isterler, bu yüzden onlar için değeri olan ilişkileri de kolay bırakmayacaklardır. ellerindekini en iyi şekilde kullanmak için zaman kısıtlıdır. bu yüzden arkadaşlarına vakit ayırsalar da onlarla boşuna zaman öldürmeyi sevmezler. her zaman bir plan ve programları vardır ve bu programın dışına sosyalleşmek adına çıkmayı sevmezler.

    oğlaklar için yakın arkadaşlarının kalplerindeki yeri farklıdır, onlarla olan ortak anıları ve paylaşımlarının yeri ayrıdır. oğlak burcu ayrıca profesyonel alanda birbirlerine yararlı olabilecekleri arkadaşlıklar kurmak ister. romantik ilişkilerinde bile bu birbirlerine faydalı olma olgusu önemlidir. kendilerine yük olduğunu düşündükleri kişilerle beraberlikleri uzun sürmez. beraber olduklarında yalnız olduklarından daha fazla bir şeyler paylaşıp, kazanıyorlarsa bu beraberlik sürecektir. beraber hedefledikleri tepenin doruğuna çıkarken arada bir durup birbirlerini ile iyi vakit geçirmeyi de hatırlayabilirler.

    aile oğlak burcu için önemlidir, sadece kariyerlerine odaklanmayı daha faydalı görseler de, aile gibi somut ve sabit bir değer için harcadıkları zamandan rahatsız olmazlar.

    ikizler burcu gezmekten ve sosyal olmaktan çok hoşlanır. her an elinin altında bunları yapacağı arkadaşlarının olması gereklidir. arkadaş tercihleri çok yönlüdür, her birinin onlara katacağı şeyler farklıdır ancak kendileri gibi dışa dönük, her zaman harekete hazır kişilerden çok hoşlanır. hiç bir zaman konuşacakları konu bitmez, her tip insanla paylaşacağı bir şeyler vardır. bu yapıda bir insanı tatmin etmek için çok yönlü bir partner gerekir. ilişkilerde ikili yakınlık arayan kişiler ikizler burcu ile mutluluğu bulamayabilir. ayrıca ikizlerin daldan dala atlayıp, yeni insanlarla tanışması için özgür olması gerekir. ikizler burcunun bu tip ihtiyaçları uzun süreli ilişkilerin gerekleri ile çelişebilir. eğer haritalarında bir sonraki burç olan yengeç burcundan kuvvetli etkiler yoksa, müzmin bekar adaylarıdır. ikizler burcu olup uzun süreli ve mutlu ilişkileri olanlar bunun sırrının ilişkilerinde birbirlerine yeterli mesafeyi vermek ve beraber aktif sosyal hayatlarını paylaşmak olduğunu söyler. fikirlerinde sabit olmayan bir partner ikizler için gereklidir.

    kaynak: (bkz: elle)
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap