• dünyanın en kullanışsız ve en küçük lavabolarıdır. ilk olarak çok küçüktürler, lavabonun tamamına bazen iki elinizi bırakın tek bir eliniz bile tam olarak sığmayabilir. ellerinizi rahat yıkamanız çok zordur.

    ikinci olarak sıcak ve soğuk su ayrı ayrı musluklardan akar. yani ya çok kaynar suda ya da çok soğuk suda elinizi yıkamanız gerekir, soğuk su ile sıcak suyu karıştıramazsınız. kaynar suda yıkayamayacağınıza göre soğuk suda yıkarsınız. e ne anlamı kaldı sıcak su musluğunun, kullanamadıktan sonra.

    üçüncü olarak suyun aktığı hiza lavabonun bitme kısmından bir santim ötededir. o bir santimlik mesafede elinizin her yerini yıkamaya çalışırsınız.

    dördüncü olarak londra'nın lavabolarında ayna görmek mümkün değildir. tuvaletin, lavabonun en temel demirbaşlarından biri olan aynayı londra'da göremezsiniz.

    bu saçmalık yığınları biraraya geldiğinde el yıkamak bir işkenceye dönüşür. artık mümkün olduğunca elinizi temiz tutmaya çalışırsınız. üstelik bu lavabolar şehrin her yerinde her binasında vardır. aşağıdaki linklerde resimleri görebilir, ne demek istediğimi daha iyi anlayarak evinizdeki
    lavabonun ne kadar değerli ve güzel olduğunun farkına varabilirsiniz.

    http://c1112.hizliresim.com/s/g/134mc.jpg

    http://c1112.hizliresim.com/s/g/134mv.jpg

    http://a1112.hizliresim.com/s/g/134n4.jpg

    sonradan gelen ve ne oldugu anlaşılamayan bir lavabo daha: http://a1201.hizliresim.com/t/d/1rhxg.jpg
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap