1 entry daha
  • yüzdeki leke iz kırışık vb. tedavisinde kullanılıyormuş bu yöntem. oldukça da etkili olduğu söyleniyor. fakat bir kimse de acısından sızısından bahsetmiyor, ki bu tip estetik işlerde genelde öyle bir durum mevcut.ne yöntem olursa olsun aman şöyle mucizevi böyle inanılmaz diye anlatırlar, melaninden girerler pigmentasyondan çıkarlar gerekli gereksiz bilgiler,acıyor mu diye sorunca niyeyse oralar bi muallak.eömm tabi sizin acı eşiğinize bağlı filan. ulan desene açık açık, evet acıyacak yüzün balon gibi olacak ,sonra pul pul dökülecek,2-3 gün (1 hafta diyen de var)toplanamayacaksın diye?
    şimdi ben yaptırmadım, fakat yaptıran tanıdıklarım oldu.tam etkiyi görecek kadar uzun yaptıran olmadı fakat,şişme pullanma durumuna dayanamayıp bıraktılar.zahmeti biraz fazla yani özetle. surat bir de bu, saklayamıyosun da.
    o yüzden ciddi bir cilt probleminiz yoksa çok da öyle atlamayın derim.önce bir dermokozmetik ürünleri deneyin. baktınız olmadı ve cildinizin durumu sizi rahatsız ediyor, o zaman deneyin. ancak hafta içi kesinlikle yaptırmayın. en iyi ihtimal cuma gece yaptırıp iki gün dinlenmek ve yüz az biraz toparlandıktan sonra insan içine çıkmak gibi bir yöntem olabilir. ya da ne zamansa işte izniniz ona denk getirmek.
    özetle iyidir hoştur, eminim ki işe de yarıyordur.fakat bir nekahat süresi var, yarın kalktım oh mis gibi bir durum olmayacak, ona göre yapın planınızı programınızı.
    şu da var ki memleket kırılıyo fraksiyonel lazer diye, sözlükte bunla birlikte toplasan üç entiri var.kimse mi gitmiyor anacım güzellik merkezine?kızlar hüop!!
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap