5 entry daha
  • cancunun eglence ve show anlaminda kesinlikle en iyi gece klubudur. fakat iceri farkli amaclarla girecek arkadaslarin icerinin clubla istanbul nahide arasi tarzda bir konsept oldugunu bildirmek gerekir. gece boyunca maske, spiderman, joker-batman vb karakterlerin ciddi sovlariyla beraber, gercek kliplerin arka fonda oynadigi ve fake sanatcilarin dans edip, playback yaptigi eglence merkezidir.

    giris 2011 yili itibariyle hafta ici $55 haftasonu $65 dolardir. diger barlarda pazarlik veya cift bar girisi olsa da coco bongo digerlerinden tarziyla biraz daha ayrilir. hersey dahil dense de verilen ickilerin icki kalitesi pek iyi degildir fakat meksika tequilasi ve sol birayi bulabilirsiniz.

    cancun a gelirseniz en az 1 kere gitmeniz gereken yerlerden biridir. daha bir amerikanvari aglenme amacli dusunuyorsaniz tam karsizindaki dady`o mekanini daha cok oneriririm. bu arada tekrar tekrar soylemekte yarar var her ne kadar cancun gece hayati cok ovulse de, meksika da oldugunuzu unutmayiniz. spring break donemi haricinde, kesinlikle amerikada gorduklerinizi bulamayacaginiz ve ustune pasoport, cuzdani surekli kontrolde tutmaniz gereken bir bolgede oldugunuzu hatirlatmakta fayda var.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap