3847 entry daha
  • çekemeyen anten taksın diyerek ergen savunması yapmayacağım, tatlı kanser, acı umut, sır kapısı, kalp gözü, at toynağı biricik takımım.

    şimdi bak rockçıların 2.si renkli kardeş, çakma trollük yapmak için önce bilgi sahibi ol da saçın başın dağılmasın, headbang yapamazsın sonra. beğenmediğin stadta oynanıyordu eskiden 3 büyüğün de maçı. stad yok diye ezikmişiz ya, al bak ne yazmışlar olmayan stad hakkında zamanında:

    http://www.independent.co.uk/…-on-time-1846202.html

    "a playground it was not, and it only took four days to discover the fact – in besiktas, the south central district of istanbul where liverpool, a club as close to calamity at that time as at pretty much every time since, arrived badly needing a win in a champions league group stage game against the turkish champions.

    the local inonu stadium is a great place for watching football. they say it’s the only stadium on the planet with a view of two continents and you can see the bosphorus from the stands, which is why pele called it the most beautiful place in the world to watch the game. but it’s not a place you’d want to compose your first overseas football script. the rocking, bouncing fans of the “black eagles”, as besiktas are known, boast the record for the noisiest fans on the planet – 132 decibels to be precise, set in a local derby against fenerbache – and they were aided that night by a lone trumpeter playing in memory of turkish soldiers killed in a terrorist attack a few days earlier."

    çevirmeye ihtiyaç duymadım. madem o kadar araştırmacısınız, bi zahmet bir türkçe çeviri sitesi de bulursunuz.

    stad kayıyor diye bahane sıralayan devlet sana beleş stad yapıp türlü oyunlarla peşkeş çektikten sonra ahkam kesmesi kolay tabii. şimdi plaza olacak eski stadındayken söyleyeydin ya şunları. kendi evinde 100 kişiye oynarken söyleyeydin ya. 1,5 metrelik tavana kafan çarparken söyleseydin mesela.

    başarı önemsizdir demedi kimse, yok öyle bir dünya. ama başarı için her yol mübah değil biz bunun derdindeyiz, anlayamayınca bok atılması doğal. kabul son senelerde skor taraftarı başarı muptelası çoğaldı. ama bre şuursuz, içinde bulunduğun topluma bak bakalım bi. gör derinleşen yozlaşmayı, bireysel hırsları, her koyunun kendi bacağından sorumlu olduğu düzeni. hele bir de başımızdaki basiretsizler üzerinden bize bok atman var ki, bisiktirol iç bak iyi gelir. adamların bugüne kadar icraatleri belli, söyledikleri, kolpaladıklar, yalayıp yuttukları sözleri belli. zaten kimsenin siklediği de yok kendilerini. sen hala gelip bunlar üzerinden bize vuracaksan şöyle alt gruba alalım seni, ergen odası yaptık orada takılabilirsin.

    10 senedir ısrarla her şartta eline veren, senden hiçbir farkı olmayan rakibini bir kere ezerek yenebildin diye köpek taklidi yapan futbolcuları olmadı bu takımın. daha hiçbir futbolcumuzun defanstan top çıkardı diye harala gürele sevindiğini görmedik çok şükür. boğaz kesmeye çalışan adamlar da olmadı bizde. pektemek diye bir çocuk var, dünkü maçta neler yapmış, gol atınca nasıl davranmış bir izle bakalım. beşiktaşlılık orada gizli işte. görmesini bilene.
52291 entry daha
hesabın var mı? giriş yap