5 entry daha
  • murat yarışmanın başlarında babacan tavırları ve şakalarıyla iyi oy toplasa da, bbg'ye katıldıktan sonra yılan hikayesi'nde küçük bir rolde yer aldığının ortaya çıkması ve ardından "bu adam prodüksiyondan. yarışmayı buna kazandıracaklar" geyiklerinin çıkması ile oy oranı düşüşe geçmişti.

    oy oranının düşmesi ile de, filozof eray tarafından elenmiş, akmerkez hülya ve estetikli esra ile nihat doğan'lı sultan dizisini çevirmişti. böyle bir cümleyi cv'sine eklediği için alkışı hak etmişti.

    murat'ın bbg'den elenmesini özel kılansa, murat'ın elenmesi ile türk televizyon tarihinde görülmedik miktarda göz yaşı dökülmesi; kendisini eleyen filozof eray'ın, sunucu tan sağtürk'ün, içeridiki ve dışarıdaki tüm yarışmacıların ve seyircilerin göz yaşlarına boğulmasıydı. o gün garip olansa, millet göz yaşı dökerken, arka fonda bbg tarık'ın "oo oo ooo o, aklım hayır dese de, of deli gönül" adlı şarkısının çalmasıydı. fakat şarkı ilginç bir şekilde kahtalı mıçe etkisi yaratıyor, insanlar daha fazla ağlıyordu.

    derken murat, herkesle 5 kere vedalaştıktan sonra evden çıktı, "ben prodüksiyonun adamı değilim" diyip, tekrar ağlamaya başladı. bu kadar ağlama ben de 3 küçük emrah etkisi yaratınca, artık bu kadarını yüreğim bu kadarını kaldıramadı. başka kanalı açtım.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap