2 entry daha
  • 1- fax çekilir. çünkü fax dışında kabul etmiyorlar. fax, 1990'larda hayran olduğum bir teknolojiydi. o zamanlar mesela çağrı cihazları falan da vardı. işte bu şirket 90'ların teknolojisinde kalmış bir şirket.

    neyse, fax çekildikten sonra telefonla ararlar ve derler: "hattınızı şimdi kapatırsak bir ay daha fatura daha gelir. şu tarihte yeniden fax çekin" denilen tarihte bir daha fax çekilir.

    2- ayın 3'ünde fatura kestikleri için, aktif dönemde kart teslimatı almazlar. çünkü hat aktifmiş. ne kadar saçmalık?!... kartınızı ne kadar teslim etmek isterseniz, isteyin kabul etmezler. kart teslimatı için illa ayın 4'ünde gitmelisiniz. eğer kartınızı 4'ünden sonra teslim ederseniz bir ay daha fatura bindirirler. kartı teslim etmediğiniz sürece, istediğiniz kadar fax çekin, aboneliğinizi kapatın, hiç bir anlamı yok. ve kart teslim edilen yerler de, genellikle abonelere çok uzak yerler. çünkü herhangi bir digiturk bayisi kartı almıyor. digiturk'un bölge bayisi mi, büyük baş bayisi mi ne olmak zorunda.

    hattımı bu şekilde iptal ettirdim ya... artık ne digiturk, ne de turkcell, ne de çukurova holding'in başka bir ürününü kullanırım. hee digiturk koltuğu satarsanız belki ondan alırım. digiturk, tv hizmetleri yerine bence koltuk satsa daha çok kazanır. turkcell de antenli şapka... beni ceo yap, mehmet emin karamehmet. sonra paraya para demeyiz.
317 entry daha
hesabın var mı? giriş yap