5 entry daha
  • http://www.haberler.com/…sam-savasi-3221736-haberi/

    bu filmle ilgili (bkz: toprağın çocukları) gerçekten böyle bir şey var ise, çok ayıp etmiştir.

    bu olayla yapım şirketinin ne gibi bir ilgisi var bilmiyorum, daha doğrusu olayın direkt olarak yapım şirketiyle alakalı olması gerekir mi, onu da bilmiyorum...
    zaten çok affedersiniz hayvan hakları nedir ki, hele ki ihlali söz konusu olabilir mi? hayvanın hakkı mı var ki ihlal edilsin,sayın "insan" evlatları. bu olsa olsa basit bir ihmalkarlıktır o kadar (!)

    bu olaydan sorumlu sözde "insanlar" (ki bunların içine bu durumu bilip,gören ve seyirci kalan herkes dahildir.) büyük bir "ihmalkarlık" örneği sergilemiştir. pardon ihmalkarlık biraz hafif oldu sanırım. burada büyük bir suç işlenmiştir ve işlenmeye de devam edilmektedir.

    çok önemli edit: toprağın çocukları filminin bu olay ile hiçbir alakası yok imiş. zaten gerekli açıklama erkan can tarafından yapılmış.

    bu konu hakkında doğru bilgileri veren, ruhdikizi ve crackocain'ne çok teşekkür ederim.

    gelelim haberdeki atların durumuna, atların bir sahibi varmış. sahipleri atları,terk etmemiş,bilerek dışarıda bırakıyormuş... (dışarıda bırakmaktan kasıt umarım, sadece hava alsınlar diyedir. yoksa diğer türlüsü için, (bkz: hayvan hakları) )
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap