90 entry daha
  • gece gece bana ''ben mi temiz kalpliyim yoksa bu adamlar adanmış mı'' diye sordurdu.

    divxplanet sağolsun the wire gibi bi dizinin o kadar takipçisi varken ve de istek bölümünde kuyruklar oluşturmuşken hala sikko film çevirileriyle meşguller.
    malum the wire 5. sezon altyazılarının bulunduğu tek yer de burası(imiş). geçen sitede dolaşırken dedim şu wire'a bi bakayım, bi de ne göreyim internette hiç bi yerde olmayan s0502 altyazılı. çeviren arkadaşa baya bi duacı oldum. yemişim işi gücü dedim çöktüm bilgisayarın başına izledim bi nefeste. aradan bell bi süre sonra kendi kendime 'ulan umut fakirin ekmeği ya allah' deyu bi daha bizim d'angelo'ya tıkladım bi de ne göreyim;s05e03.

    dün gece yine o iç ses işbaşındaydı.dedim 'oha lan o kadar da değil bunlar da insan' hoop bi baktım s05e04. insanoğlu doyumsuz birader. iç ses yine dürtüklerken 'oha lan bi günde bi bölüm hemi de ,the wire? siktir lan ' dedim, tabi kendime siktir çekerken bu arada fellik fellik the wire ararken ne göreyim; s05e05

    yemişim divxplanet'ı, torrenti. sırf reklam gelirleri falan filan(anlamam pek bu netten para olaylarını) artsın diye tıklarım işim olmasa bile.emeğe saygı göstermek lazım en azından.
2064 entry daha
hesabın var mı? giriş yap