630 entry daha
  • ohhhh, tanım; anasını siktimin oyunu. sonunda diskini kırdım, rahatladım. bir daha bana sinir harbi yaşatamayacak. bilmem kaçıncı gamepad'i kıracağıma, telefon kıracağıma bu oyunu kırar, kurtarırım kendimi. herkese önerim budur, sevgili olsun, arkadaş olsun, co-worker olsun, eşya olsun, ne olursa olsun, sizi ayar eden kişiye/şeye fiziksel zarar verin. kaba kuvvet yarramın başı bir işe yaramaz. inanmayın öyle şeylere. neyse, laf arasında böyle acayip tavsiyeler verince göktuğ yüksel gibi hissettim kendimi. ehuhe. ben şu oyuna ve yapımcılarına son kez küfür edeyim bari.

    o kalecileri yapan programcı. senin dayının amına koyayım. fifa 10'da da böyleydi, 11'de de böyleydi, 12'de de böyle. bunlar babadan oğula nesil heralde bu anasını siktimin orospu çocukları, puhh orospu çocukları. her defansa çarpan topun kaleciyi kilitleyeceğini düşündüren kontrpiye algınızı sikeyim. top nerdeyse kaleye yetişmeyecek, uyuz uyuz kornere gidiyor, bizim angut kaleci durduğu yerde mal mal hareketler yapıyor, topa yetişmiyor. gerçi kalecinin bir suçu yok. adam gerçekte usain bolt'tan hızlı ama amına soktumun hamburger beyinli yarrak kafalı amerikalısı nerden bilsin? sonra kornerde defans am gibi açılıyor, kaleci kendi kendine boşa çıkıyor, gol yiyorum. niye? o nikinin sonunda 92 yazan amcık ağızlı maç boyunca tek atak yapmadı da ondan. kitabını siktimin programcıları böylece oyunu dengeliyormuş. senin dengene sokayım. adliye çıkışındaki terazi heykeli ananın amına girsin orospu çocuğu. it's in the game diyen çemçük ağzını sikeyim.

    o maç öncesi menüyü hazırlayanlar için tek dileğim, bağırsakları götünde açılan boşluktan düşene kadar simon adebisi'nin tecavüzüne uğramaları. amına kodumun tsubasa oyununun japonca menülerinde daha rahat geziniyordum. yıl 2012 olmuş hala menü tasarımı yapamayan firmalar var. sektör deviymiş. yarraamın devi. onca firmayı içine alırsan dev olursun tabii.

    neyse, artık acayip rahatladım. bi daha fifa mifa yok. pes de götüm gibi olmuş. futbol oyunu oynamam artık. battlefield oynarım. hiç olmadı açar sikimle oynarım orangutan gibi. resmen kanser etti beni iki oyundur amına koduklarım. eğer birgün dolar milyoneri olursam, ea'nin fifa'yı yapan kanadını satın alıp bu saydığım hataları programlayanları işten atacam. bir daha hiçbir firmada iş bulamamaları için de elimden geleni yapacam. açlıktan susuzluktan ölsün orospu çocukları. oyunu dengeliyorlarmışmış. akıl yürütmenizi sikeyim sizin gerizekalı sürüsü.
239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap