• p90x'e rakip olarak cikan, 90 gunluk az yagli vucut gelistirme, yag yakma ve/veya fitness programi. jeff cavaliere isimli bireysel antrenor, ny mets beyzbol takimi eski konsiyoncusu, celebrity antrenoru, fizik terapi sertifikali, genc sayilabilecek arkadasimizin gelistirdigi bir program bu. 1 hafta once programi edindim ve ilk haftasi henuz bitti. vucut gelistirme ya da fitnessa yeni baslayana onermem sanirim dogru olmaz fakat, eger platoda takilip kalmissaniz, yeni bir tat olarak bu programa girisebilirsiniz.

    program 90 gunluk ayrintili yemek plani ve gunluk antrenman plani yaninda bir suru dokuman ile beraber geliyor. su ana kadar sadece ogunlerde ince oynamalar yaparak plana sadik kaldim. sekil olarak bir sey soylemek icin cok erken olsa da, yobazlasmis rutinime yeni bir soluk getirdigi icin sevdim. ayrica metabolizmamda bir kipirdanma seziyorum ki bu dogru yolu gosterir. haftanin 3 gunu (pazartesi, carsamba, cuma) agirlik ve core egzersizleri ile calistirip, sali ve persembe cardio ve conditioning (gercekten isterdim turkcesini yazayim ama gece gec vakit useniyorum, mesaj atin yazayim, duzelteyim) yaptiriyor. cumartesi ve pazar dinlenme surecinde vucut yeniden yapilanip gelecek hafta icin sabirsizlaniyor. birkac haftada bir "challenge" basamaklari var ki olayi daha zevkli hale sokuyor. "challenge"'i yeterli puanla gecemezseniz basa donmenizi oneriyor. youtube kanalinda hatri sayilir cogunlukta videosunu izledikten sonra uygulama karari aldim bu adamin programini cunku neyden bahsettigini gercekten bilen biri. en azindan adamin takintisi "6 packs" degil "core". burdan +1 avansla onde basladi gozumde. mottosu da "eger bir atlet gibi gorunmek istiyorsaniz, bir atlet gibi antrenman yapin". "3 haftada baklava!" sloganindan iyi bence. (az once bir yerinde gordum baklavalar ile ilgili bir pazarlama slogani... hey allahim yapmayin iste sunu!)

    bitirmeye yakin ya da kafama ne zaman eserse izlenimlerimi yazmaya devam edecegim ki su an cok sallanan bir program degil sanirim.
    bu da web sitesi efendim; http://www.athleanx.com/
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap