10 entry daha
  • zannedersem son dönemin en zeki komedi senaristidir. dizilerde gönderme yapma furyasını geniş aile ile bizzat başlatmıştır.

    108 bölüm yazdığı geniş aile gerçekten türk dizi tarihinde bir milattır. çünkü biz daha setteyken senaryo gelse de okuyup gülsek diye beklerdik. senaryosu hem yazında hem çekimde komik olan nadide bir dizi yazmıştır kendisi. bilen bilir senaryonun sol tarafında olaylar, sağ tarafında diyaloglar olur. nam-ı diğer cücü başkan senaryonun olayları anlattığı tarafı bile komik yazardı.

    ayrıca kendini çok yakın tanımayan biri olarak ilk gördüğümde "bu mu la geniş aile'yi yazan" tepkisi vermiştim, çünkü bildiği 35-40 yaşlarında, göbekli bir adam bekliyorduk bir baktık 25 yaşlarında parlak bir çocuk. o beylik laflar, espirler, kelime oyunları, aforizmalar, şiirler bundan mı çıkıyor diye şaşırmıştık. başlarda çok soğuk duran bir ifadesi olsa da konuşunca bir kere daha şaşırttı bünyemizi. adam bildiğin yerli ricky gervais. iki lafından biri espri ama ince espri. (koş forrest şirke koş ve şevişki esprileri unutulmazlar arasındadır) ilerde kesin radyo programı ya da stand up falan çıkar karşımıza bir şekilde demedi demeyin. ama önce geniş aile'nin boşluğunu dolduracak bir yerli şov sunarsa minnettar oluruz.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap