• anyonlar denizin voşş ettiği yerlerde olurlar yani kayalık yerler. deniz oralara çarpınca alem negatif iyon olur, hava bir serinler böyle süper bir ortam oluşur, insan bir nefes alır ki off mis. ne dert kalmaktadır ne tasa. anyonların insanı iyi ettiği varsayılır, hatta öyledir. denizin çarptığı bu kayalarda tuz da birikir tabii bolca, sonra bunlar ayışığında parlayınca tuz lambaları oluşur. bence yani böyle bu, ama hayatta ne işimize yarayacak bilmem. denizin voşş ettiği yerlerde yaşamak iyi bir şeydir, aydınlanmak için ise yenilenebilir enerji kaynaklarıyla üretilmiş sarı lamba ışığını tercih ederim.

    verdiğin uktenin içine ettim diye düşünüyorsan http://www.tuzlambasi.com/ adresinden aldığım şu kısım daha mı düzgün bir türkçe ha, sorarım sana?

    "kaya tuzu sanatoryumlarına gitmeye ve oradaki haloterapi seanslarına katılmaya zamanı olmayan, aynı zamanda günümüzün tedavi yöntemlerini tercih etmeyip doğal tedavi yöntemlerini tercih eden astım ve üst solunum yolları rahatsızlıklarından şikayetçi olan kişiler için pakistan’da bulunan himalaya kaya tuzu madenlerinden özenle seçilip getirilen parça kaya tuzlarının şekil verilip lamba formuna getirilerek ev veya iş yeri ortamında size özel tuz senatoryumu oluşturmanıza yardımcı olur."
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap