3 entry daha
  • bir hikayeye rast gelmişim ki beni benden ve hatta evrenden alıp uzaklara götürmüş, yarım saatte kainat turu attırmıştır. halen gülmekte ve bu hikaye kültüründeki gelişmeleri dehşetle izlemekteyim. öldüm öldüm dirildim gülmekten. aha kısmen alıntılıyorum:

    "zafer" dedim, "cinlerle fantezilerimizi gerçekleştirebiliriz, değil mi?" dedim. oda "olabilir" dedi, "ne düşünüyorsun bu konuda?" diye sordu. ben de "sevişirken onlarda katılsınlar" dedim. "olabilir" dedi ufaktan, ben de fazla sesimi çıkarmadım.

    ....

    "cinler razı oldular ve bizleri bu aksama kadar devamlı izlediler. bu aksam da deneme olarak birisi gelecek" dedi. heyecanlanmıştım.

    ....

    aniden arkamda bir tuhaflık hissettim. arka deliğime acaib bir sürtünme oluyordu. başımı cevirdim,arkama baktım bir şey yoktu. "zafer,geldiler mi?" diye sordum. "evet,geldiler" dedi,"biri seninle meşgul,diğerleri seyrediyor". içimi sıcak bir hava sardı,arkamdaki sürtünme devam ediyordu ve beni müthiş tahrik ediyordu.

    ...

    bu arada başım kalktı ve ağzım acildi. ağzıma bir şey girip çıkıyordu. kocam "korkma,rahat ol,kendini bırak,sıkma" diyordu. bende ne olduğunu bilmediğim o şeyi ağzıma alıyordum,bazen boğazıma kadar temas ediyor ama en ufak bir rahatsızlık vermiyordu. bu şekilde devam ederken,bu sefer arkama bir şeyin zorladığını fark ettim ve bir-iki zorlamadan oda yağdan kil çekercesine arkama daldı ve girip çıkmaya başladı.

    ...

    o varlık beni tekrar sardı,sarmaladı. sırtüstü beni yatırdı,bacaklarımı ayirdi.

    ...

    "nasıl,hoşuna gittiği sevgilim?" dedi zafer. "evet" dedim "müthiş bir duguydu,tesekkür ederim" dedim. "bu gece seninle beraber olan onların kralları idi. başlangıcı o yaptı. bundan sonra tebasi gelecek her gece" dedi. "her gece mi?" diye sordum. "evet" dedi,"bunlar 40 gece devam ederler,adet günlerinde bırakırlar,sona tekrar devam ederler. 40 gece sonra onlardan birisi senin kocan olacak benimle beraber" dedi. "o da çocuk olunca kaybolur" diye ekledi.40 gece her türlü pozisyonlarda cinler tarafından sikildim ve zevklerin doruğuna çıktım. zaferin dediği gibi 40 gece sonra sadece biri kaldı ve su anda 4 aylık hamileyim. ama geceleri sikise devam.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap