• gençlik dönemlerinin 7 numaralı kabusu.

    rüyada bir ya da bir kaç namussuz tarafından patana kütene dövülürken, verilen karşılığın hain düşman al sana bombe şeklinde olması durumudur.
    lan heriflerin yumruklar ellerinde belirdiği anda suratıma yapışıyor, benim yumruklar herifin suratından sekip duruyor. sanki enerji kalkanı var şerefsizde.
    elemanın koyduğu yerde volkanlar patlıyor, kutuplar eriyor, kıtalar değişiyor. sıra bana geldimi olaylar bir yavaşlıyor, yumruk ağır çekimde gidiyor falan. yerine vardığında da içi su dolu balon gibi sekiyor herifin yüzünden.
    şöyle bir kasıyorum kendimi rüyada, "hah şimdi ananı da alır gidersin" diyorum, sallıyorum allah ne verdiyse. son sürat hedefine doğru gidiyor yumruk, öteki ucunda olmak istemezsin yani o derece... ama gel gör ki tam herifin çenesini kıracam, yumruk havada dağılıp, açılıyor. herifin suratına ulaştığında artık elim açılmış vaziyette, böyle yanacıklarını okşarcasına aşağı doğru kayıyor.
    hmpfs diyip tekrar deniyorum aynı... sonra tekrar tekrar... ama ne çare.
    lan yanlışlıkla çarpsan adamın gözü şişer işe bak ya...

    sonra ne oluyo da ben o rüyadan geçiyorum bilmiyorum valla.

    hani öyle şiddet yanlısı bir adam da değilimdir pek ama ne zaman şu rüyayı görsem, random birilerine dalma ihtiyacı duyardım. sonra o da geçerdi tabi... işte öyle bir şey.

    not: aradım da bulamadım. * hatta hızımı alamadım google'da arattım uludağ sözlük'ten çıktı. sevindim yalnız değilim bu konuda diye, o yüzden başlığı da aynen açıyorum arak marak... ekşi sözlük'te böyle bir başlıkla karşılaşmamış olmamdan, tüm yazarların sert, koduğunu oturtan insanlar olduğu anlamını çıkarıyorum. hürmetler...
258 entry daha
hesabın var mı? giriş yap