5 entry daha
  • reklamcılıkta sıkça kullanılan ve bilinçaltınıza marka imgelerini yerleştirip sizi bir nevi ürünlerini tüketmeye proglamlayan işaretlerin ciddi ve başarılı bir şekilde anlatıldığı ufkunuzu açacak süper bir yapıt olmuş. ilk olarak kitapta bahsi geçen bazı reklamlardaki işaretleri ne kadar baksam da göremedim bunu kabul ediyorum. geri kalanlarda ise vay, oha, yuh şeklinde hayretler içerisinde inceledim. bu tip bir çalışma sanırım türkiye'de ilk kez bu detayda yapılmış. bir diğer nokta da reklamların markaları alkışlanası ve saygı duyulası bir cesaretle sansürlenmeden yayınlanmış. bu durum yazar ve yayınevi için maddi sorunlara yol açabilecek olsa da izgören'in doğru olduğuna inanarak yaptığını anlattığı kısım da gerçekten övgüyü hak ediyor.

    fiyatı en başta yüksek gelebilir, bunun nedeni birinci sınıf kağıda renkli olarak reklamları basıp görüntüleri en iyi şekilde aktarmaya çalışmış olmanın maliyetinden kaynaklanıyor. araştırmaların sonucunda para kazanmak gibi ana bir amaç olmadığı için de aslında kitabın fiyatı o kadar da yüksek değil. internette biraz araştırırsanız zaten %25 indirimli edinebiliyorsunuz.

    kesinlikle okunup feyz alınarak mümkün olduğu kadar bilinçlendirmek istediğiniz herkese tavsiye edilmesi gerektiğini düşünüyorum. helal olsun ahmet şerif izgören!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap