367 entry daha
  • 4. bölüm gayet sıkıcıydı. ay halil'le alev nası tanışmışlar yok selim'le aylin nası tanışmışlar, hm, evet şirinler.. rastalı ve de bonus kıvırcık saçların modası iyi ki geçmiş allahtan!
    yapmicam yapmicam dedim, über tahminlerle geliyorum.

    --- spoiler ---

    1) majid leyla'ya aşık olmuş, bu bölümde tanıştıkları anki bakışları görün bi. hatta dava ayağına kıza yanaşmazken, aylin'le kavgalı selim kızı götürmüş. bu sebeple kudret majid'e leyla'yı sorunca bozuk atıyor. ha hatta selim çekip gidince majid leyla'yla evlenmiş de olabilir.

    2) halil aylin'e aşıkmış. ama selim'e yar olmuş o partide halil çok karanlık işlere karışmışken (orayı daha yazamadım) tanıştılar ya. bu yüzden selim alev ile barda tanıştığında çok mutsuzdum diyor, e kızı kapmışlar. alev'de bu sebeple halil'in aylin'le ilgilenmesine kızıyor. bence aylin halil'in hislerini de bilmiyor, alev bunu tesadüfen ya da alkollü bir anda itirafla öğreniyor. muzo isimli karakterin selim'in ölümü için "allahın sopası yok" demesi, aylin'i leyla ile aldattığı için, "bulunamazsa halin harap demesi" de halil'in aylin'e zamanında aşık olduğu ve onu seçeceği için alev'i terkedeceği için olabilir. hatta muzo'yla alev yazışırken halil'in görüp open relationship yaşıyolarmış gibi laf edememesi, "biz birbirimizden neler saklamadık ki" konulu konuşma halil'in aylin'e duyduğu aşkın alev tarafından bilinmesinin mahcubiyeti. ne cümle kurdum.

    --- spoiler ---

    biz yalan rüzgarı izleyenlerin torunu, marimar'la büyümüş, aşk-ı memnu ile komplonun kralını görmüş östrojen bombalarıyız.

    ama berkun oya iyidir.
687 entry daha
hesabın var mı? giriş yap