19 entry daha
  • house'ta hep gördüğümüz bele vurulan lp iğnesinin aksine, kan aldırmaktan bile daha az acıyor. hatta sırtıma iğne sokacak anestezi uzmanı, "house'ta da yapıyolla bunu, çok acıyomuş, sakatlık riski varmııış" feryadıma "house çok abartı yea" diye cool bir cevap vererek beni rahatlattı.

    ameliyat esnasında belden aşağısı size ait değilmiş gibi geliyor. bacaklarıma dokundum, kauçuk balon hissi verdi. daha önce okuduğum entry'lerden dolayı doktora "bilincimin açık olmasını istemiyorum. böööyle bilincin açık kalıyomuş, bi şey söylemek istiyomuşsun ama söyleyemiyomuşsun, öyle olmak istemiyom :( " dedim, house'ta mı gördün, dedi yine.
    ameliyat sırasında bilincim tamamen açıktı. önüme gerilen perde sayesinde neler olup bittiğini görmeden, baş ucumda duran genç doktorla sohbet ede ede geçti.

    4-5 saat sonra önce ayaklarımı hissetmeye başladım, sonra da belimi. işin kötüsü, sırtınıza enjekte edilen ilaç mesanenize de baskı yapıyor ama tuvalete gitseniz bile hacetinizi gideremiyorsunuz. doktorun dediğine göre bu durumda farketmeden altına kaçıranlar da oluyormuş.
    eğer mesaneniz çok doluysa ve baskı hissi geçmemişse, sonda takıyorlarmış.

    spinal'in benim için en eğlenceli kısmı, ameliyat olduktan sonra yatağımda otururken, şişlikten dolayı kendimi deniz yatağında oturur gibi hissetmemdi. en ufak hareketimde kayıp düşecek gibiydim. şimdi söyleyince eğlenceli gelmiyo gerçi :/

    daha önce geçirdiği ameliyatta genel anestezi olmuş ve bu yüzden ameliyat olmayı çok sevmiş biri olarak, yeni favorim spinal'dir. bilincinizi açık tuttukça, tavsiye ederim.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap