12 entry daha
  • tüylerimi diken diken eden olay. umarım gerçekleşir ve en azından spor camiasının örümceklenmediğini görmüş oluruz.

    bir tarafta; osmanlı devletinin yok oluşunu kabullenmemiş, halifelik anlayışını geri isteyen, atatürk ilke ve inkılaplarını içine sindirememiş ve her fırsatta kin kusmaya devam eden "cemil çiçek" gibi milletvekillerinin olduğu bir kısım.

    diğer tarafta; türkiye cumhuriyeti'nin nasıl kurulduğunu iyi bilen, istiklal savaşında bağımsızlık uğruna hayatlarını kaybeden bir nesilin torunları.

    ve hala birileri çıkıp da diyebiliyor ki, bunlar saçmasapan işler, gereksiz hareketler. esas gereksiz ve saçmasapan olan şeyi görmek için, bu kişilere aynaya bakmalarını öneriyorum. çünkü siz ne türklüğün bağımsızlık ruhuna yakışan tiplersiniz, ne de bu ülkede yaşamayı hak ediyorsunuz. bu ülke sizin düşünceleriniz yüzünden yıkılmadan çok daha önce, gerçekten türk olmanın erdemlerini içinde hissedenler, örümcekli düşüncelerinizi yok edeceklerdir. o yüzden istediğiniz kadar uğraşın.

    not: bir gg entrysi girmekten onur duydum. umarım atatürk'e ve cumhuriyet yönetimine gizliden gizliye veya açıkça laf çarpanlar burada rahatlıkla cirit atarken, gizli kapaklı değil düşündüğünü düşündüğü gibi söyleyen bir yazar ceza alır da, ekşi sözlüğün de ne kadar yozlaştığını kendi adıma kanıtlamış olurum.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap