32 entry daha
  • dirty talking seks sırasında gerçekten baştan çıkarıcı olabilir. buralarda sıkça karikatürize edildiği şekilde değil ancak başka biçimlerde komik de olabilir. çiftlerin bunu ne derece kaldırabileceği, ne kadar zevk alabileceği kendi tercihleri. hatta bu mevzu yer, zaman ve kişiye göre bile farklılık kazanabilir. diyeceğim o ki; seks yaparken "bağırta bağırta sik beni, ağzıma ver, hepsini sok, bacaklarımı ayır" vs. gibi sözler duymak her zaman ve herkesle tahrik edici olmayabiliyor. bunun belirleyiciliğe sahip bir kriteri pek yok. "seks hayatı sadece misyonerden ibaret olanlar anlamaz" filan denmiş de bir tüyo vereyim, misyoner ve varyasyonlarında da partnerin gözünün içine bakıyorken bu tip şeyler duymak, alttaki partnerin ve bazı bazı üsttekinin de ellerinin serbest halde olması hiç de beklemediğiniz diyarlara yol açmanıza sebep olabilir. daha evvel bahsedildiği gibi dirty talking sözel şiddeti barındırdığı ölçüde fiziksel şiddeti, hadi şiddeti demeyeyim de hoyratlığı beraberinde getirir. hatta getirmelidir. bu benden bir tavsiye. karar da tercih de sizin lan, aha bak ne yazmışlar hemen deneyek diye dalmayın mevzuya. neyse, esas sıkıntı başka yerde, hiçbiriniz de değinmemişsiniz.

    tercih eden, seven, dirty talking'den hoşlanan çiftlerin mevzuyu seks dışına taşıması görülen arızalardan biri. benim için işin bokunun çıktığı nokta, seksten bahsedilirken partnerin kalkıp "sen beni sikerken", "o sırada sikiyordun" vs. gibi dirty talking'i seks dışına taşıracak sözler kullanması oluyor. yani sözel şiddetin seks dışına çıkarılıp günlük hayata adapte edilmesi. hayatımda bu kadar rahatsız olduğum nadir şey var ilişkilerde.

    yatakta, mutfakta, yerde, tavanda artık her nerede sevişiyor ve sevişiliyorsa orada değil de gündelik hayatta seksten bahsederken "ya geçen sen beni sikiyodun ya" filan diye lafa giren kadının derdi nedir anlayabilmiş değilim. hadi derdini anlamakla mükellef de değilim de, baştan çıkartıcı bir şeyi bu kadar bayağı hale getirme becerisini gösterebilen insandan uzak duracan aga, onu diyorum.

    ilişkiyi, ister istemez siken-sikilen formatına indirgeyen, seksi geç, ilişkinin her anını; kavgaları, verilen/verilecek kararları, iletişimi vs. de dahil hemen her şeyi baskın-edilgen düzeninde algılayan ve dahi algılatmaya zorlayan bir insan olabilir karşısndaki. mevzunun psikolojisini filan bilmem ben; o kadarını sorma da, yatakta kendisini "sikmemden" hoşlanan bir kadının hayatını da sikmemi beklemesini anlamlandırmam pek kolay değil.
415 entry daha
hesabın var mı? giriş yap