201 entry daha
  • bir futbolcuyu sevebilirsiniz, bir futbolcunun oynadığı kulübü sevebilirsiniz. hata sırf ne kadar marjinal olduğunuzu, adalet duygunuzun ne kadar geliştiğini göstermek için bu bağlamda başkalarına da saldırabilirsiniz.

    yalnız savunmak için millete saldırdığınız adam luis suarez. fanatik hayranı olup gözünüzü bağlamadıysanız bu elemanın ne mal olduğu hakkında bir fikriniz vardır. ceza sahası içinde çok iyi bitirici olabilir, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olabilir hatta dünyanın en yetenekli futbolcusu da olabilir luis suarez. ancak ne yazık ki gerçek bir sporcu değildir ve olamayacaktır.

    her pozisyonda kendini yere atarak emek hırsızlığı yapan(ki dünyada diving master olarak bilinir kendisi), yerdeki rakibine tekme atan, hatta rakibini ıssıran bu adam messi olsa maradona olsa sevilmez.

    bir ırkçılık yapmadığı eksikti, onu da becermiş. üstelik utanmadan ırkçılık yaptığı adamın elini sıkmamış. insanlar da hala ben ceza alsam ben de sıkmam ayaklarında. sen bu adamın kafasındaysan ve aynı duyguları paylaşıyorsan sıkma zaten kimsenin elini. inan bir şey kaybetmezsin.
1216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap