3 entry daha
  • daha inşaatına başlanmadan hema endüstri zort zortunun yaptığı sondajlar nedeniyle bartın'ın güzelim kavşak suyundan eser kalmamıştır; eskiden bir tadanın artık başka sudan içemediği, bartın'ı bırakıp gidemediği o güzelim su bilinçsizce delik deşik edilen katmanlar arasında kaybolmuştur. ama su hala akmaktadır allahın hikmetidir, buna da şükürdür.
    bunun dışında amasra'da esen hakim rüzgar yönü çed raporunun çıkabilmesi için santralin baca gazlarını amasra'ya taşımamak için birrrrden bire değişmiştir; ya rabbim sen nelere kadirsindir.
    santralin kurulabilmesi için yapılan anlaşmalarda hattat holdingin önce amasra taş kömürü ocaklarından belli miktarda kömür çıkarması yönünde maddeler vardır ama bildiğim kadarıyla mehmet hattat'ın taner yıldız'ın önüne yesin diye attığı kömürden başka kömür çıkarılmamıştır lakin yurtdışı ile yapılan anlaşmalar hazırdır ki devletten primler alınsındır paralar cebe indirilsindir. ama taner yıldız'a hedaye olarak verilen kömür 6 bin 507 kaloriliktir rabbim ne büyüksündür.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap