4 entry daha
  • bunca yıllık tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki tek bir nedeni vardır. o da biz erkekler. *

    evet tuhaf ama gerçek. tek sebebi erkekler. bunu size iki üç nedenle kanıtlayabilirim:

    1) çoğu erkek; "abi ya çok güzel kız, seviyorum ama gidip konuşamıyorum. kesin beni reddeder." diyerek geri adım atar.
    nerden biliyorsun kardeşim? müneccim misin sen? hani sen onun kalbini kazanmaya çalışacak bir adım atmadan, ne biliyim duygularını ona açmadan nereden bileceksin seni reddedeceğini? açıkla bana bunu ya!

    2) yine çoğu erkek; "ben onu geçen gün birisiyle canımlı cicimli konuşurken gördüm. kesin sevgilisi var."
    bravo! aferim sana!!! alemin akıllısı sensin değil mi? biraz etrafına baksan kendi hemcinslerine "aşkım" bile diyerek bakın tekrar söylüyorum "aşkım" bile diyerek konuşan o kadar çok kız varken her telefon konuşmasındaki canımı cicimi böyle yerlere çekmeye gerek yok. en azından bir git araştırma yap, bir iki kişiye sor laf arasında. * * *

    3) maalesef yine çoğu erkek; "cesaretim yok ya, gidip konuşamıyorum. ya iki lafı bir araya getiremezsem? o kadar güzel ki görünce bile heyecanlanıyorum. " diyor ama tabi bunu içinden diyor. yoksa delikanlılığına zarar gelebilir.
    yine aferim! ulan ne güzel işte. seviyorsun bak. heyecan yapıyorsun. elin ayağına dolaşıyor. nerde bu zamanda böyle aşk? herkes şimdi sadece kızların orasıyla burasıyla meşgul. nasıl gönül eğlendiririz derdinde. kızlar da böylelerini istemiyor zaten. sen bi git iki kekele ama lafını bitir. bak bakalım kızın yüzü nasıl gülüyor? senin o heyecanına ortak olup nasıl seviniyor? :)

    uzun lafın kısası, kızlar anladığım kadarıyla yalnızlık derdinde değil. onları anlayacak erkek derdinde. işte sen kendin ol. gerçekten sev. o güzel kız artık yalnız olmaz. :)
3202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap