15 entry daha
  • rat pack aslında sinatradan önce kurulmuş bir ekipdir.bu ekibin başı hollwood'un o yılladaki en büyük süper starı humphrey bogardtır.fasılasız içen ve eğlenmekden bıkmayan bu ekibe adını bogartın eşi lauran bacall verir. bacall bir gün kocası bogartı ve arkadaşlarını kör kütük sarhoş bir halde eglenirken görünce "fare sürüsü" gibisiniz benzetmesini yapar ve rat pack ismi ortaya cıkmış olur.
    bacall, bogart ölünce sinatra ile de şaşaalı bir aşk yaşayacaktır.
    bogart o yılların genç yıldızı sinatrayı arkadaş çevresine alır ve böylece frank ekibe dahil olmuş olur.
    bogart zamansız göçünce sinatra ekibin liderliğini üstlenir ve en yakın arkadaşlarıyla yepyeni bir grup ve tarz belirler.bu tarz sınırsız eğlence kumar kadınlar ve her zaman cool olmak üstüne bir yaşam biçimidir.su gibi akıp giden para ,las vegas sovları hatta ve hatta siyaset dünyası ile jfk ile yakın ilişkiler.
    vegas bile rat packin oldugu günler daha farklıdır daha canlıdır ,çektikleri her film büyük işler yapar sovlarını korkunç paralara amerikanın en zenginleri izlerler...
    zaman içinde kendilerine has bir dilleri oluşur.sadece kendilerin bildikleri bir argodur bu.örneğin "class"en cok kullandıkları sözlüktür ve eğlencelik değil daha ciddi ve güzel kadınlar için kullanılır. "gasser" ise mükkemmel anlamındadır.
    rat pack asıl olarak 6 kişiden oluşur
    frank sinatrra,dean martin,sammy davis jr,joey bishop,peter lawford,sherley mcclain ekibe ara ara katılanlardan örnek olarak judy garland ve cok sonraları lize minelli.marilyn monroe gibi dönemin diğer yıldızları ekiple beraber takılmakla birlikde çekirdek kadroda yokturlar aileden sayılmazlar.
    sinatra rat pack ismini hiç sevmez o yüzden bu ekip kendilerini "the summit" veya "clan" olarak isimlendirir.sinatra ise tabiki "boss" olarak çağrılmaktadır.
    hollwood bu ekipden dha büyük daha şaşaalı daha görkemli daha hızlı yaşayan başka hiçbir arkadaş grubu görmemiştir....
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap