2 entry daha
  • kendini büyüsel düşünüşün temsilcisi, bilimsel düşünüş ve rasyonalizmin düşmanı konumuna getiren bir iktidar söz konusuyken, aklın savunucularının, kendilerini olması gerektiği gibi bu iktidarın karşısına koymasını, bu işi çoktan siyaset sahnesine getirmiş olan muktedirin karşısında, aynı eksende cevap vermeyi hata addeden korkakların varlığını bize göstermiş videodur.

    bu mesele bir siyaset meselesidir, çünkü bu mesele siyasi bir mesele haline çoktan sokulmuştur. bu meseleyi siyasi hale getirenler, bu videoda konuşan insanlar değillerdir. bu tartışmada siyasetten kaçınmak, korkaklıktır. baskı aletini elinde tutan muktedirin karşısında, kaçak güreşerek yenilgiyi baştan kabul etmektir. dolayısıyla, bu video, bu koşullarda, tam da olması gereken videodur. katılan sanatçıların ağzına sağlık.

    ha aynı eleştiriyi karşıt görüşten gelip getirenlere de bir diyeceğim var, biraz daha amiyane olacak, kusura bakmayın: senin anan güzel mi? beyzademin marifetmiş gibi kullandığı silahı, ben kullanmayacakmışım, niye, adil olmuyormuş. siktir lan!
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap