4 entry daha
  • hakkında çok fazla yorum veya reklamının yapılmasına ihtiyaç duymayan "halı saha maçı organizasyonu" sitesi.

    takımınız varsa ve kendinize güveniyorsanız giriyorsunuz siteye, rakibinizi buluyorsunuz ve kimin terzi, kimin boy ölçüsü alınacak müşteri olduğunu futbol oynayarak öğreniyorsunuz.

    şerefsizim benim aklıma geldiydi denebilecek bir uygulama ancak yöneticileri ve sahipleriyle tanışıp neler yaptıklarını, ne kadar büyüdüklerini ve çalışma sistemlerini kalitelerini görünce "akla gelmekle bitmiyor bu iş" dedirtiyor.

    şöyle başlayayım; organizasyonları içinde yaptıkları çoğu şey ve lig benzeri yapılanmayla oluşturdukları sayfa, oyuncu profilleri olsun maç fotoları vs. olsun dünyanın çoğu prof. liginde dahi yok. oyuncu olarak tercih edilmesi ve arkadaşlara "hacı bak ben böyle oynarım" denmesi için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

    öte yandan kendilerine yöneltmiş olduğum sorulara aldığım cevaplar doğrultusunda "hırs evet ama kasaplık hayır" mottosunu benimseyerek bu konuda da oynayanların sağlığını maddiyatın önüne koyduklarını ve sürümden kazanmak yerine kaliteli bir organizasyon ağı kurmayı tercih ettiklerini bilmek, haftanın 4 günü halısaha maçı yapan biri olarak beni hem mutlu etti, hem de şaşırttı. insanlar istediği gibi düşünebilir ancak canım ülkemde hemen her meslek kolunda "kolay para" olarak düşünülen "sürümden kazanma" mantığına sahip olmamaları gerçekten ilginç. belki de kaliteli ve sağlam adımlarla büyümelerinin sebebi budur; incelenmesi lazım.

    çok uzun satırlar harcamam lazım yaptıklarını teker teker anlatmam için; merak edenlerin girip görmesi lazım. aslında herkesin en azından meraktan girip bir bakması lazım.

    takımına güvenen gençler için turnuva finallerini genellikle türkiyenin meşhur stadlarında yaptıklarını söylemem lazım; bu şekilde başarılı olduğuna, halı sahada van basten'im ben diyebilecek kadar iyi olduğuna inanan yurdum insanına, belki de tuttuğu takımın stadında, tezahürat yaptıkları oyuncularla aynı çime basma şansı tanıyorlar.

    tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap