• yaralar insanı... diliyle oynatmak zorunda bırakır damağındaki o küçük çiziği... incitme kelimesine yeni anlamlar kazandırır gitmemesi için yalvardığın ama buna rağmen en fazla adımlarını sayabildiğin o güzel kadınının giderken ellerini de kırıp götürmesi...

    tam 72 saattir ağlıyorum! ve lanet ediyorum sosyal medyanın bu en büyük fenomenine, lanet ediyorum şu siteyi yaratan khaled denen karaktersize!

    3 mart pazartesi gecesi yine hep yaptığım gibi soluğu mirc'de aldım. zurna'da sağ frame'deki nickleri hızlıca tararken "esin_17" benzeri -büyük olasılıkla fake- nicklere "slm, asl plz? ;)" yazan adamlara acıyarak yoluma devam ettim. ve o an geldi...

    gözüme bir nick ilişti ve o an zaman durdu! koştum, kaslarım asitle dolana dek tazmanya canavarlı boxer'ımla köşedeki aycell bayii'ne kadar koştum. halüsinasyondur belki diyerek tekrar eve döndüm. üstadın da dediği gibi sokakta sadece rengarek kıyafetleriyle taklalar atan şu lanet cüce, dilenci ihtiyar ve ben vardık. tabi ki ihtiyarı pataklamadım! çünkü bu yakın arkadaşlarım pete, george ve dim'in işiydi! daha sonra bu saydıklarımdan ikisinin polis kılığında ormanda içi su dolu bir küvete kafamı sokarak beni dövmesini de anlatırım ama konumuz bu değil!

    eve döndüğümde lanet olsun ki manzara yine aynıydı: "crayz_selin_74"!

    bu nick'i nerde görsem tanırım ama mirc olmamalıydı! zaten şu kıza bi crazy yazmasını bir de mirc'e girmemesi gerektiğini öğretemedim! doğrusunu isterseniz onun da ekranda "seni_cilgin_hadi_oradan_3460" yazısını gördüğünde içinin acıyıp acımadığını hiç mi hiç merak etmiyorum ve kendimi şu şekilde teselli ediyorum:

    "belki de onu zurna'da görmek başıma gelebileceklerin en kötüsü değildi! bir ihtimal hot chick'de de görebilirdim crayz_selin'imi :'("

    ama gözyaşlarımı durdurmaya yetmiyor bu düşünce. son 3 gecedir olduğu gibi şu an bu yazıyı yazarken de cd çantamdan "yabancı slow karışık full mp3" yazan o yuvarlak şeyi discman'ime taktım ve babe i'm gonna leave you'yu dinliyorum ama tek bir farkla!

    artık üzülmüyorum, 146 yüzünden gelen kabarık telefon faturama! değmezmişsin :'(
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap