35 entry daha
  • ilk klibi çıkmış nev-i şahsına münhasır bir insan; insanda iz bırakır bir sestir. (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=yy8mckqnzwu)
    klipteki adam neyse kendisi de o'dur. kıvırtmaz; kendi gibidir konulduğu bardağın şeklini almaz. ne popülerdir bilmez, buzuki bilir, cümbüş bilir, teli olan ne varsa onu bilir, tuşu olan ne varsa çalar, vurmalı dersen vurur ama şiddete meyli yoktur. boğaziçi makina'yı bitirmiştir. fazlası ile kendi gibi olduğundan; hayat direttikçe kendisi de diretmiş, ömr-ü hayatında özgeçmiş hazırlamamış; tüm geçmişini müziğe vakfetmiştir.
    sony music'i tebrik ve takdir ederim ki; mehmet erdem'den bir başka şey yaratmaya çalışmadan, almış kayda koymuş önümüze. zaten kalıba sokmaya kalksan girmezdi; tüm kalıplara bir beden büyük gelirdi.
    şu klipteki sakalı uzun, dans etmeden hafifçe tempo tutan, bağlasan da dilleri durmayan adamdır kendisi.
    selamını yerde bırakmaz, kimsede hatır borcu koymaz, günlük değil ömürlük dost adamdır.
    tam da bu sebeple yine işbu klipte dikkatle baktığınızda farkedeceğiniz bir "yine biz bize çaldık söyledik" samimiyeti var.
    taksim'de cihangir'de fotoğrafları çekilecek büyük ihtimalle; magazin açlığı ile yananlarca. ben şimdiden söyleyeyim. yanındakiler sadece arkadaşı değildir; harbiden arkadaşıdır. bu adamın çok arkadaşı vardır. sevdiği zaman da adam gibi sever; adam gibi kollar. üzgünüm magazin tayfası size buradan ekmek çıkmayacaktır.
    artık hem şaraba hem rakıya hem de biraya katık edebileceğimiz bir ses var. kötü günde efkara, iyi günde muhabbete fon edeceğimiz bir albüm geliyor. herkese hayırlı uğurlu olsun.
613 entry daha
hesabın var mı? giriş yap