4 entry daha
  • gmail'i tahtından indirmek için "onlar ne veriyorsa ben bir fazlasını veriyorum" politikasını izliyorlar resmen.

    - boyutu 8 gb'a yaklaşan gmail'e nazaran sınırsız alan veriyorlar, (hesabınızı açar açmaz 10 gb veriyor, 200 mb'ın altında alanınız kaldığı zaman otomatik olarak yükseltiyor)
    - gmail 100 mb dosya gönderimine izin verirken yandex 2 gb'a kadar dosya gönderebiliyor.

    ayrıca ;

    - mail yazarken anında translate olanağı sunuyor, (çok efektif olmasa da)
    - sosyal medya sitelerinden gelen (facebook, twitter vb.) maillerin yanına firma logosunu iliştiriyor. (kolay ayırt edebilmek adına faydalı gibi)
    - mail gönderirken "kartpostal" ve "görüntülü e-posta" seçenekleri mevcut. (görüntülü e-posta hata verdi ama browser'ımdan kaynaklanıyor da olabilir)

    ve hepsinden güzeli;
    - eski mailine alışanlar ve geçiş aşamasını sıkıntılı bulanlar için de "sen bana mailini ver, ben neyin var neyin yoksa (kontaklarınla birlikte) buraya taşıyayım, ayrıca eski mailine gelen maili de buraya yönlendireyim" diyerek finish him yapmıştır.

    haaaa ama burda çok önemli bir kıstas var ki o da yandex'in "spam filter"ı ne derece başarılı? gmail bu konuda olağanüstü bir performans sergiliyor. (geçenlerde, eskiden kullandığım hotmail hesabımı birşey almak için açtığımda içerisinin çöplükten farkı yoktu).
    yandex'in spam'lerle ne derece baş edebildiğini söylemek için şu an için erken. onu da bekleyip göreceğiz.

    google'ın yaptığı her bi haltı heyecanla bekleyen şahsımı bu sefer yandex heyecanlandırmıştır. aralarında şık bir rekabet olmasını diliyorum.
141 entry daha
hesabın var mı? giriş yap