8 entry daha
  • klibini dikkatlice izlemeden anlayamayacağınız şarkılardan. (http://youtu.be/85oazj6hnum)

    protagonist izel, eve doğru yürürken konservatuar mezunu işsiz bir genç tarafından lafa tutulur (0:45). sayın i. melih gökçek'in kararıyla kızılay'da çöp kovalarının yasaklandığı dönemde geçen bu olaylar, izel'in kullanılmış mendilini antagonist çalgıcının kutusuna koymasıyla devam eder (1:04). edebini bozmayan arkadaşımız, izel'i "git burdan" gülüşüyle kovar.

    izel'in işten dönmesini bekleyen, klibe de ismini veren yakışıklım, izel gelince önce "allah belanı versin" sonra da "bu kadar sorumsuzluk olmaz" tepkisi verir haklı olarak.

    üniversite eğitimi almamış ama yazları turistik beldelerde animatörlük yapan arkadaşları, daha saksofonunun taksidi bitmeyen kardeşimize destek olmaya gelir (1:38). işleri de kesat olan eleman, izel'in attığı mendili alır ve son parasıyla dna testi yaptırarak adresini bulmaya karar verir (1:46).

    işyerinden "eve varınca çaldır" diyen arkadaşı, izel aramayınca "niye aramadın lan" diye hesap sormak için arar (1:57). "yaaa unuttuuuuum" diye cevap veren izel'in kocası yakışıklım, odasından çıkar ve "kapat telefonu internete giricem" diye çemkirir. izel ise içi kaynar su dolu kettle'ı kocasının başından aşağı dökmemek için kendini zor tutar.

    lab sonuçlarını sms ile alan yeni mezun yola koyulur.

    yakışıklımın bilmediği bi huyu vardır izel'in: yıllardır işsiz tarih mezunlarını gizlice doyurmaktadır (2:26). daha fazlasına tahammül edemeyen yakışıklım, "bu kadarına da yuh" diyerek izel'e yüklenir. izel, koca dırdırına daha fazla tahammül edemez ve evden ayrılır. tam bu arada, tourette sendromu olan tarih mezunu amcamız kendisine hiiç yakışmayan bi hareket yapar ama hasta işte, elinde değil (2:36).

    antagonistimiz öç almak için ant içmiştir, öyle ki başkasının evine girer ve adamın kıyafetlerini çalar ama yazık olmasın diye en kötü kombinasyonu (en kötü ceket + argyle çorap + iğrenç bi kravat) seçer.

    sokakta animatör arkadaşlar, kameraları fark edince "belki meşhur oluruz" diye deliren konservatuar mezunları gibi durmak bilmeksizin dans ederler.

    kafasında izel ve saksofonun olduğu canice planlara sahip işsiz arkadaşımız, evine girdiği adamın komşularından birini apartmana girerken tehdit eder ve onu arabasıyla birlikte esir alır. alamancı komşuyu tehdit eden artist arkadaşımız arkaya oturur ve izel'i görünce, saksofon yüzünden uzanamadığı kapıyı, ayakkabısını çıkarıp ayağıyla açar. saksofonu gören izel gülmeye başlar.

    geçimini şarkı söyleyerek sağlayan izel, kocasından ayrıldıktan sonra ne yapacağını bilemez ve saçmalar. şarkı söylemeyi bırakır ve kırmızı ceketiyle, artık bir kızılay/karanfil klasiği olan animatör arkadaşlara katılır.

    izel'den ayrılınca depresyona giren yakışıklım, üstünde en güzel kıyafetleriyle uyuyakalır (3:58).
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap