8 entry daha
  • şimdi bu golün atılmasındaki dinamiklere bakalım:

    - ilk penaltıyı selçuk attı. yani rakibi ciddiye alıyor galatasaray.

    - takımda tek gol atmayan oyuncu semih ya da emre olsa, onlardan biri atıyor olacaktı bu muslera'nın kullandığı penaltıyı.

    - yani amaç, takımda tek gol atmayan adamın gol atması.

    - rakip fenerbahçe olsa, yani rakip küme düşmeyen çok daha güçlü şampiyonluk adaylarından biri olsa, durum 2-0 iken penaltı kazanılsa, yine aynı sebebten muslera kullanacak bu atışı.

    - fatih terim'in rakibe saygısızlık yapacak türk futbolundaki son adamlardan biri olduğu ve muslera'nın da rakibe - ki bir kalecinin diğer bir kaleciye saygısı çok daha başkadır - saygısızlık yapacak bir karakterde olmadığı malum.

    - sonuçta, olay muslera'nın da - rakipten bağımsız olarak - bu seneki muhteşem performansını kariyerinin ilk golüyle taçlandırıp, normal sezonda gol atmayan kalmasın olayıyken;

    yok dalga geçmekmiş, yok rakibe saygısızlıkmış gibi saçmasapan şeylere bağlamak esas ''dalga'' geçmek, ''saygısızlık'' filandır.

    he dersin ki, ''ben olsam atmazdım/attırmazdım'', o senin seçimin. zaten o yüzden sen o karar merciinde değil de ekşi sözlüktesin ya...

    futbolun güzelliklerinden birine bok atmaya çalışılarak kirletilmemesi gereken goldür.

    kaldı ki, kendi çaplarındaki ''etik'' kurallarını kendi takımları için işletmeyenlerin bu gole çemkirmesi kadar da acınası bir şey görmedim.
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap