45 entry daha
  • bizim yaşlarımızdaki insanlar için efsane niteligi taşır. o zamanlar bir statü göstergesiydi "bir genç kızın gizli defterini okuyorum" şeklinde. ben de her yaşıtım gibi mal mal okudum, ta ki 6.ncı kitaba kadar, o zamanlarda 14 yaşlarında falandım. öh be yeter aq tepkisiyle kitabı fırlattıgımı hatırlarım. geçenlerde bir arkadaşımla alakasız bir şekilde geyigi döndü. hafızam oldukça iyidir, ben de birkaç tespit yaptım, çok eglendik.

    şimdi bu kadın (bkz: ipek ongun) gerçekten boş zırvalıklarla kafamızı doldurmuş. her kitapta ayrı bir ders mesaj veriyor, mesela arkadaşlar arasında serinin ikinci romanıydı, orada vermek istedigi mesaj, arkadaşlarınıza dikkat edin, düzgün arkadaşlar edinin. üçüncü kitap; sevgili sadece sinemaya gitmek, eglenmek için vardır, aşk, öpüşmek, sevişmek bu gibi kavramlar ayıptır ve bir genç kızın kaçınması gereken şeylerdir. hiç unutmuyorum, bunun sevgilisi vardı bir tane malın önde gideni adı oktaydı, onun eski sevgilisiyle falan ugraşıyordu serra, burada da vermek istedigi mesaj: rakipleriniz olacaktır, gözünüzü açın.

    gelelim benim en sevdigim detaya; abi, bu kızın bütün arkadaşları odtü, bilkent, bogaziçi vs gibi okullarda okuyordu, hepsi über çalışkan, muhteşem insanlar. bir tane yok daha sıradan bir üniversite kazanan. burada da, çalışın süper okullarda okuyun mesajı veriyor ipekcigim.

    bir de hayatımda hiçbir kız arkadaşımla etmedigim muhabbetler dönüyor, örnegin; serra oktayla beraber, yaklaşık 2 yıldır falan sanırım elbette hatırlayamıyorum net, bunun da bir tane hafif uçuk (ipek ongunun standartlarına göre uçuk tabii) bir ev arkadaşı vardı dilek diye, serra eve geliyor mesela, ee oktayla flört durumları nasıl falan diyor, abi ne flörtü 2 yıldır beraber degil mi bunlar siz ne manyak hatunlarsınız.

    serra çok masum bir kızdır, asla sevgilisiyle tam anlamıyla öpüşmez, hep şöyle tasvir edilir: oktay beni dudagımın kenarından hafifçe öptü. dgjdgjdjfj. daha önce de bahsettigim gibi, sex gibi konular asla yoktur, öyle şeyler ayıp ve olamaz çünkü.

    son olarak bu kız über, süper bi kişilikken gitti, babaannesi miydi anneannesi miydi neydi onun torunuyla görücü usulü tadında evlendi, bir anda aman allahım süper aşıgız, çok mutluyuz, evlendiler. sonrası ben de yok, olmadıgı için de çok mutluyum gerçekten.

    bir nesil tükendi kendisinin serisiyle. tebrikler ediyorum. ama tebrik ettim diye lütfen hala yazmaya devam etmesin, lüütfen. *

    edit: anladıgım kadarıyla kötüleyen arkadaşlar 25 yaşında hala serra okuyor, ve masum masum takılıyor. hayatta başarılar.*
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap