1 entry daha
  • beni sabah 8'de başlayan derse full makyaj gelen kız yapmis markadir bu.
    makyajin babasi, hollywood'un makyaj krali max factor'un torunlarinin torunlari olmalarindan midir nedir bilemiyorum, bu kozmetik isini boyle askla, boyle basariyla, boyle yaraticilikla yapiyor olmalari takdire sayan.
    primer'leri bir kere mukemmel otesi, yuzunuze surdugunuz fondoten cildinizle asla direk temas etmiyor.. suratinizdaki her kucuk delik kapaniyor.. goz kapagi primer'lerini ise hic sormayin, resmen far yerine temiz bir goruntu icin kullaniyorum her gun.. oyle cilgin.. sonra fondotenleri o kadar dogal ama bir o kadar kapatici, kapatici demisken, bir kapaticilari var ki ergen suratini bile porselen gibi gosterir vallahi.. fircalarindan hele hic bahsetmiyorum...
    butun bunlarin yaninda bir de pretty points rewards diye bir sey cikarmislar ve let's do lunch demisler sali ve persembeleri ki sormayin gitsin, bir urun aliyorsunuz bes urun hediye geliyor.. en son lip tech rujlarindan gondermisler, boyle super bir rujum hic olmadi benim sozluk biliyor musuuuun?
    yani mukemmel otesi mi dersiniz, iyi mal iyi para mi dersiniz, gencler yapmis mi dersiniz bilmiyorum ama kendinize deger vermeye basladiginizda mutlaka kullanmaniz lazim gelen kozmetik urunleri bunlar. bir markanin her urunu mu begenilir kardesim? puvanim 10.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap