aynı isimde "leyla ile mecnun (film)" başlığı da var
7102 entry daha
  • her kitleye hitap etmeyen dizi. yayın saati, kanalı bunun göstergesi. neresi komik lan diyenlere dert olmuş; bana göre pis yedili dünyanın en boktan dizisi. reytingine bak bu diziyi dörde katlar. izleyenlerin hepsi laf olsun diye izliyor yani. ben sevmiyorum diye izleyen herkes salak. leyla ile mecnun popülerliği istemeyen bir ekibin yaptığı bir iş. kafasına kolay kolay girilemeyecek bir dizi ve bundan yıllar sonra da hatırlanacak mesela.

    kaygısızlar dizisi vardı zamanında, yayınlanırken çoğunluk beğenmezdi. dizi kanal kanal dolaştı, hafta içi bile yayınlandı. adam gibi izleyemedi sevenleri. en azından leyla ile mecnun bu sıkıntıyı yaşamadı. sabırla, aynı çizgide giderek kitlesini arttırmış bir dizi oldu. bu işi seviyeyi düşürerek değil yükselterek yaptı. kitlesinin ayağına gitmedi o kitleyi evine buyur etti. kafasına ortak etti. severek izlesem de yalan dünya bu konuda tam tersidir mesela. ayrıca bazılarına şu sahneye bak ne kadar varoşça diye gelen hikaye kısımlar zamanında aşk yüzünden ömrünü yemiş insanlara gerçek bir yumruk atabiliyor mesela. ama abi ben amerikan sit-com'u izliyom yea diyosun buyur seni tutan yok. o soğuk, zeka seviyesi yerlerde dizileri izle. pardon bak ne oldu şimdi senin gibi oldum. isteyen istediğini izler beğenir arkadaş. beğenmezsen de senaryo kötü, oyunculuk bilmem ne dersin. fırat seviyesinde göt, bok, sıç diye eleştiri yapılmaz.

    biz böyle mutluyuz. bayılıyoruz diziye. seneye de devam eder umarım. kaygısızları falan da silip atmıştır gözümde. kaygısızlar şu an izlediğimiz de eskimiş durumda ama leyla ile mecnun'un uzun zaman zamanın ötesinde olacağına eminim. can kafalar tarafından yapılan, on numara dizidir kısacası.
13526 entry daha
hesabın var mı? giriş yap