3 entry daha
  • bugüne kadar ekşi sözlük zirvelerine katılma şansı bulamayan birisi olarak bir kaç gün öncesinde trakya üniversitesi koç fest zirvesinden haberdar oldum. katılan üç dört kişi vardı, nicklere bakınca ilk dikkatimi çeken songulyabani oldu. kızın biri adı soyadı şeklinde nick almış diye düşündüm. düşünmekle kalmayıp hemen zirveye katılanlar arasına ekledim adımı.

    zirveye kadar olan sürede son entry'lerine baktım, nelere ilgi duyuyor, hangi konuyu açsam sıkılmadan muhabbet edebiliriz falan dersime iyice çalıştım. zirve günü geldi, konserden yaklaşık üç saat önce ev arkadaşım fightordie ile birlikte festival alanında buluşmaya gittik. tanışma anında kimse birbirine nick sormadı, ben de sormadım. zaten benim için önemli olan songül'ün orda olup olmadığıydı, yoktu. biraz ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz muhabbetinden sonra bir şeyler içmek üzere zübeyde hanım parkı'na gittik. yanımda icemanr abi telefonla konuşuyor falan içimden diyorum songül mü aradı acaba nerdeyiz diye soruyor. bu arada oldukça eğlenceli de bir sohbet dönüyor ortada. güzel espriler falan yapıyorlar, gülüyorum ama benim aklıma gelince yapmıyorum, diyorum songül gelsin öyle yaparım.

    konser yaklaşınca kalkıp yine festival alanına gidiyoruz, songül yine yok. en sonunda fightordie sanırım hareketlerimde bir gariplik olduğunu fark ediyor ve beni kenara çekip "oğlum o nick songül yabani değil, son gülyabani" diyor ve nickin asıl sahibinin kim olduğunu söylüyor. ilk başta büyük bir hayal kırıklığı yaşamış olsam da kendisiyle sohbet ettikçe kendisinden dinleyeceğim ve öğreneceğim çok şey olduğunu farkediyorum. sonra içimden diyorum, songül'ü sikeyim sana bir şey olmasın.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap