273 entry daha
  • ahlaksizlik icine islemis bir kurum.
    nerden baslasam nasil anlatsam.
    fiber optik interneti herhalde ilk alanlardan bir tanesiyim, ilk testlerini yaptiklari bolgelerden birinde oturuyordum ve kabloyu cekmek icin sokagi kazdiklari gun basvurdum. kablolama biter bitmez de bagladilar. o kadar test asamasindaydik ki, 20 mbit lik baglantim baya bir sure 100 mbit olarak calisti cunku alt yapilari henuz aboneleri birbirinden ayiramiyordu. verdikleri pirelli modem yerine herhangi bir roueter bile taksam user pass girmeden calisiyordu. bilmezdim ki o gunler hayatimin en mutlu gunleriymis.

    bu arada bu arkadaslar evime gelip modemi kurarken ne bir sozlesme ne bir taahut vb hic bir sey imzalamdim. internetten basvurdum , kurup gittiler, fatura geldi ben odedim. kendileriyle tek gorusmem bundan 19 ay once 20 mbitlik internetimi 10 mbite dusurun oldu, dusurduler, faturam dustu, odemeye devam ettim.
    gel zaman git zaman, tellcom , superonline a dondu, sonra turkcell fiber optik oldu adi vb. ve bu "adil kullanim kotasi mevzusu cikti" ben 6-7 yillik aboneyim bana ne benimle sozlemeniz mi var, bana bunu sinirsiz diye sattiniz dediysem de kotaya dahil ettiler beni.
    bu arada bende tasindim ve internetimi kapattirmak istedim, iste ne olduysa ondan sonra oldu sozluk.
    aradim telefonla kapatin dedim, hayhay dediler kapatalim, ancak 230 tl cayma ucretiniz var.
    hayirdir dedim ben caymiyorum tasiniyorum.
    24 ayi tamamlamaniz lazim dediler, 6-7 senelik aboneyim ne 24 ayi dedim. 19 ay once hizinizi dusururken sozlesmeniz yenilendi dediler.
    iyi de birader hani sozlesme, hani benim imzam hani onayim dedim... biz arar buluruz sozlesmeyi size yollariz dediler. ben sadece hizimi dusurdum , uyarsaydin beni o zaman, sozlesmen bastan baslar diye.
    tamam dedim kapatin interneti 230 tl icinde tartisiriz gerekirse mahkemelik oluruz ama interneti kapatin. ve internetim yarim saat sonra kesildi. bana modemi turkcell e iade etmem soylendi.
    aldim elime modemi gittim turkcell e, iade almadilar cunku 230 tl ye itiraz ettigim icin dosyam kapanmamis. aradim tekrar bunlari biz sizi arayacagiz dediler. 15 gun arayan soran olmayinca aradim,
    sizin hattiniz kapali degil, siz modemi iade etmeyip birde turkcell de iptal formu doldurmadiginiz icin biz hattinizi yeniden actik sozlesmenizi de yeniledik diyiverdiler. benim sigortalarimin atmasi iste tam bu noktaya denk geliyor. sinirlerim kopunca bana yetkili bir arkadasi bagladilar, dedim sen yetkili birine benziyorsun ilgilen su isle. ilgilendi sagolsun dedi ki modemi iade etmenize gerek yok cunku biz sizden modemin parasini almisiz. kapattirma tarihi konusunda siz haklisiniz onu cozmeye calisacagim ama bu 230 tl lik cayma parasini aliriz. onu da alamazsiniz arastirin ne zaman abone oldugumu , sozlesmelerimi dedim, tamam arastirip arayacagiz dediler.
    3 saat sonra baska bir hiyar aradi, internetinizi kapattik size son ayin faturasini da kestik ama bizden kaynaklanan hatadan dolayi 18 gun fazla fatura ediliyor, biz size 18 gunluk para yollayalim sizde faturayi odeyin dedi. (faturayi duzelt pezevenk diyecektim ki siktir et dedim raziyim) sizinde turkcell e gidip modemi iade edip iade - iptal formu doldurmaniz lazim demesiyle benim kalan son damarim da atti. 3 saat once konustugum ablan demedi mi lan bu modem iade edilmeyecek diye.
    toplam 5 kisiyle konustum hic birinizin soyledigi bir digerini tutmuyor, kayit edilmiyo mu bu telefon konusmalari, kimle gorustugum belli degil mi, oturun aranizda anlasin , bir temsilci secin, son kararinizi verin beni o arasin dedim. tamam 2 saat icinde arariz dediler.
    1 gun oldu henuz arayan yok.
    ararlarsa bende kalmis cok gun isigi gormemis kufurler var, onlari sona sakladim.
    turcell hattimi ve esimin hattini iptal edip vodafone a gectim. internet isini komple iptal ediyorum, bu ulkede internete falan girilmez. hic biri bir digerinden daha iyi degil.

    (bkz: babanin dusmanlarini sikiyim)

    edit: sozlesmeyi bulup bana yolladilar, uzerindeki imzalar benim degil, kendileri form doldurup imza atmislar...
    faturalari ve cayma ucretlerini iptal ettiler, modem de bende kaldi, hattimi da kapattilar.
    aslinda seytan diyor ki ver avukata benim yerime imza atmak neymis gorsunler de , isden gucten ugrasacak vaktim yok.
    ama n'olur n'olmaz diye sakliyorum sahte imzali sozlesmeleri.
2596 entry daha
hesabın var mı? giriş yap