7 entry daha
  • hikaye olarak. karaya oturan türk balıkçı teknesi yüzünden haber olduk. bir başka balıkçı teknesi yunan bayrağını adaya dikmiştir. karaya oturan balıkçı sayesinde öğrendik ki o saçma sapan kuralları bile hiçe saymış olan yunanlılar ki balıkçı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum sayesinde adaya yunan bayrağı dikilmiş. çok insanın hoşuna gitmese de hangi karasularında olduğu hesaplanmadan hem ada hem balıkçılar ( türkiye cumhuriyeti vatandaşı ) olarak olaya bakılmış ve ne hikmetse yunan donanmasının güzel bir kısmı orada olmasına rağmen adaya çıkılıp bayrak indirilmiş balıkçıların olayı çözülmüş olmasına rağmen net bir şekilde mesaj verilmiştir.
    bu kısım tanımdır; gerçekten yunanistan ordusunun donanması o gün 2 tane sat botunun oraya çıkıp bayrak indirip ve dikip geri dönebildiğini anlamamıştır. bu olaylar süresince kendi kendine keşif helikopteri düşmüş hükümet ile ordu arası açılmış çeşitli istifalar olmuştur.

    sonradan gelen edit olarak ; dönemin abd bakanlarından biri bütün savaş çıkmaması için füzelerin ve elektronik harbin tamamen kitlediklerinden falan bahsetmişti ne kadar doğru bilmem.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap