• türkiye'deki en iyi seslerden biridir. çok yetenekli olmasının yanında hiç egosu olmaması da bonusudur. başarılarının devam etmesini istediğim* cici bir insandır. buraya yazıyorum birkaç yıla hatta birkaç yıla kalmadan bu başlığın altı entrylerle dolucak.

    müzikal kariyeriyle ilgili bilgiyi ise size en iyi kendisinin bir etkinlik açıklamasından alıntı yaparak verebilirim;

    "1986 doğumlu merve istanbul üniversitesi işletme fakültesi ve istanbul üniversitesi devlet konservatuvarı müzikal bölümünü eş zamanlı okuyarak 2009 yılında mezun oldu.

    beşiktaş atatürk anadolu lisesi’nde okuduğu süre boyunca okul orkestrasıyla sahne aldı ve okulun tiyatro topluluğunun iki oyununda yer aldı. konservatuvarda okuduğu sırada broadway patchwork adlı eserde yer aldı ve grease müzikalinde başrol oynadı.

    birlikte sahne aldığı sanatçılar:
    dünyaca ünlü tenor alessandro safina ve sertab erener, kuruçeşme arena konseri, 2007
    enbe orkestrası ile birlikte sezen aksu, ajda pekkan, volkan konak, işın karaca, 2009-2011

    projeler:
    2008 yılında işıl kasapoğlunun rejisörlüğü ve sabri tuluğ tırpan’ın müzik direktörlüğünde harbiye açıkhava sahnesinde sahnelenen rock on broadway isimli projede; burak kut, hande yener, fadik atasoy, doğan duru ve pamela gibi sanatçılarla birlikte yer aldı.

    ladies & gentlemen müzikal topluluğunda korist ve solist olarak harbiye açık hava,tim, bodrum açık hava, kuruçeşme arena sahnelerinde performans gösterdi.

    enbe orkestrasının iki vidyo klibinde ve albüm vokallerinde yer aldı.
    trt müzik kanalında yayınlanan enbeğenilen isimli programla yayına çıktı. bir çok televizyon kanalında orkestrayla beraber performans gösterdi.

    türkçeye çevrilmiş bir broadway müzikali olan kurbağa öyküleri’nde oyuncu olan merve; reklam müzikleri seslendiriyor, farklı orkestralarla çalışmalarını sürdürüyor bir yandan da solo albüm çalışmlarına devam ediyor."
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap